Milyen gyakran szoktatok szünetet tartani a munkahelyen?
Cigi szunet eleg sokszor volt mig irodaban doloztam.
Home officebol kicsit mas, mindig szunetelek amig nem irnak ram hogy valamit meg kene csinalni/nezni.
Ebédszüneten kívül csak vízért meg mosdóba járok ki, átlagosan szerintem óránként. (Ez kb. 2 percet jelent alkalmanként.) Amíg volt cigiző közvetlen munkatársam néha naponta egyszer kimentem vele. Igazából mással sem nagyon foglalkozom, engem zavar, hogy ha kizökkenek a munkából.
Jellemzőbb, hogy ha fáradt vagyok, akkor kisebb hatékonysággal dolgozok, és olyan dolgokkal töltök több időt, amik a munkám lazább részéhez tartoznak.
Közösen szoktunk reggelizni kb. 7:30-8:30 között (7-kor kezdődik a munkaidő), utána leülök dolgozni, 11:30 körül indul az ebéd hullám. Vagy kimegyünk valahova, vagy összegyűlünk az étkezőben, kb. az is egy óra. 15:15 körül pedig indul a levezetés, akkor már mindenki jön, megy, beszélget, nyüzsög, lélekben elindul haza (16-ig tart a munkaidő).
Én azért ezek között ki szoktam dolgozni az időmet. Nem mondom, hogy nincs megnyitva a háttérben a facebook, nem chatelgetek közben valakivel, vagy nem nézek rá néha 10 percre a gyakorira, de alapvetően két feladat között nekem jól esik ez a szellemi "frissítés", hogy nem csak a munkámba vagyok belezombulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!