Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen gyakran szoktatok...

Milyen gyakran szoktatok szünetet tartani a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy 8 órás munkában dolgozok irodába és más milyen gyakran szokott cigi és egyéb szünetre menni.

2022. márc. 28. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
2-3 óránként
2022. márc. 28. 09:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Cigi szunet eleg sokszor volt mig irodaban doloztam.

Home officebol kicsit mas, mindig szunetelek amig nem irnak ram hogy valamit meg kene csinalni/nezni.

2022. márc. 28. 09:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
attól függ mennyire van meló, amúgy mondjuk 8 órából 6-nál biztos nem több az effektív munkavégzésem
2022. márc. 28. 10:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Pontosan azt tartjátok szünetnek, amikor kimentek cigizni/levegőzni/boltba vagy amikor csak a gépen mást is csináltok, mint a munka? pl facebook?
2022. márc. 28. 11:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Változó, én óránként felkelek mindig a géptől mozogni egy 2-3 percet, a hosszú szünetem is pontosan szokam kivenni, ha nincs munka épp akkor netezgetek.
2022. márc. 28. 12:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én két szünet között dolgozgatok egy kicsit :)
2022. márc. 28. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ebédszüneten kívül csak vízért meg mosdóba járok ki, átlagosan szerintem óránként. (Ez kb. 2 percet jelent alkalmanként.) Amíg volt cigiző közvetlen munkatársam néha naponta egyszer kimentem vele. Igazából mással sem nagyon foglalkozom, engem zavar, hogy ha kizökkenek a munkából.

Jellemzőbb, hogy ha fáradt vagyok, akkor kisebb hatékonysággal dolgozok, és olyan dolgokkal töltök több időt, amik a munkám lazább részéhez tartoznak.

2022. márc. 28. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb. napi 1-2 óra az amit valójában munkával töltök, a többi időben csak netezek, olvasok, játszok valamivel. Szóval napi 6 óra szüntetem biztosan van. Persze van amikor sok a meló, sok helyre kell mennem, olyankor viszont abszolút nincs időm szünetre, sokszor még enni sem. De szerencsére ez ritka.
2022. márc. 29. 09:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Közösen szoktunk reggelizni kb. 7:30-8:30 között (7-kor kezdődik a munkaidő), utána leülök dolgozni, 11:30 körül indul az ebéd hullám. Vagy kimegyünk valahova, vagy összegyűlünk az étkezőben, kb. az is egy óra. 15:15 körül pedig indul a levezetés, akkor már mindenki jön, megy, beszélget, nyüzsög, lélekben elindul haza (16-ig tart a munkaidő).

Én azért ezek között ki szoktam dolgozni az időmet. Nem mondom, hogy nincs megnyitva a háttérben a facebook, nem chatelgetek közben valakivel, vagy nem nézek rá néha 10 percre a gyakorira, de alapvetően két feladat között nekem jól esik ez a szellemi "frissítés", hogy nem csak a munkámba vagyok belezombulva.

2022. márc. 29. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!