Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ebbe az országba miért csak...

Ebbe az országba miért csak ismertséggel lehet bekerülni valamilyen munkahelyre?

Figyelt kérdés
Annyira elkeseritő ez hogy ha valakinek nincsenek kapcsolatai általában vissza se jeleznek cégek. Vagy ha visszajeleznek és fel is veszik akkor is valami ossz pozicióra és kevés fizetéssel.
2022. márc. 27. 19:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Soha egyik szakmabeli munkahelyemre se ismertséggel kerültem be. Simán jelenkeztem egy hirdetsére vagy fejvadász keresett meg.
2022. márc. 27. 20:24
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

35 éves diplomás nő: több évig diákmunkás voltam egyetem mellett, full ismeretlenül mentem be a szövetkezethez, folyamatosan kaptam munkát.

Azóta 3 komoly munkahelyem volt mindegyik ismeretség nélkül jött össze.

2022. márc. 27. 20:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha van keresett felsőfokú vegzettséged pl: villamos vagy Its mérnök, vagy keresett szakmád pl: komuves, ács, burkoló akkor könnyű a helyzeted semmi ismeretséggel is válogathatsz. Ha a vegzettseged kevésbé jó de beszélsz mondjuk németül ès angolul akkor is jó a helyzeted. Azonban ha jó vegzettseged nincs se nyelveket sem beszélsz akkor xar a helyzet. De a semmire vegulis mire akarsz válogatni?
2022. márc. 28. 05:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Mi a végzettséged? Mik a szakmai tapasztalataid?
2022. márc. 28. 06:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha van egy érettségid, és ennyi, és irodára akarsz kerülni, akkor az valószínűleg nem fog menni ismerettség nélkül, hiszen az ilyen semmilyen tudást nem igénylő és kényelmes munkára több ezren jelentkeznek.

De ha van bármilyen szakmád, nyelvtudásod, akkor lehet találni ismerettség nélkül is munkát. Szerintem ha betanított munkára jelentkezel, akkor is fel fognak venni, hiszen már ott is hiány van.

2022. márc. 28. 11:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Betanított munkákra is azért jelentkeznek szép számmal.
2022. márc. 28. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!