Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Interjún szoknya vagy inkább...

Interjún szoknya vagy inkább nadrág?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 11:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet mindkettő, de ha szoknya, akkor minimum térdig érő. Az a lényeg, hogy ne legyen túl szexi. Szolid és visszafogottan elegáns.
2010. szept. 14. 11:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Az első benyomás nagyon sokat számít. Azt vedd fel, amiben jól érzed magad, előnyös a számodra. A szoknya tényleg ne legyen nagyon rövid, és a nadrág is az elegánsabb fajta. A szoknya nőiesebb, a nadrág komolyabb embert mutat. Persze az sem mindegy, hogy férfivel, vagy nővel kell tárgyalnod.
2010. szept. 14. 11:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt vedd föl, amiben nem feszengsz. Nekem kedvtől és időjárástól függ.

De többségében eddig még mindig nadrágkosztümben voltam állásinterjún.

A szoknya hossza tényleg térd vagy az alá érjen. A dekoltázs is legyen szolid.

Sok sikert!

27 L

2010. szept. 14. 11:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Férfi lesz a főnök.

Igen, fekete nadrágra gondoltam az kényelmesebb meg 5óra felé hűvösödik, és fehér blúzra mellényt vagy nem tudom, meg blézer.

2010. szept. 14. 11:55
 5/12 Kriszti83 válasza:
81%
Ha csinos lábad van, akkor inkább menj térdig érő szoknyában, az nőiesebb.
2010. szept. 14. 12:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Bár kétség kívül elegáns a fekete-fehér, viszont ha nem pincérnek jelentkezel, akkor inkább valami más.

Vagy a blúz legyen színes a fekete nadrághoz, vagy a fehér blúzon legyen egy zakó, vagy a nadrág legyen más színű.

Az egyik lánytól megkérdezték egy alapfokú nyelvvizsgán, hogy miért van fekete - fehérben, mikor szokott ilyet viselni. (persze angolul és úgy is kellett válaszolnia)

Pedig szegény csak illően fel akart öltözni.

Egy más színű darab is megfelelő, ha látni rajta, hogy nem mindennapi használatú, agyonmosott, hanem elegáns, finom darab.

2010. szept. 14. 13:48
 7/12 A kérdező kommentje:

hát nem tudom, maradok a fekete fehérnél:)

De a fehér blúzra húzok egy fekete mellényt, szóval így bármikor felvenném, max a fekete nadrággal van baj:)

2010. szept. 14. 14:33
 8/12 anonim ***** válasza:
ha nem túl "iskolai ünneplős" benyomású, akkor jó a fekete-fehér is, de tényleg vigyázni kell vele:-)
2010. szept. 15. 16:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindkettő jó, de legyen elegáns, és a lényeg, hogy érezd jól magad a ruhában, ne feszengj.
2010. szept. 21. 11:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Attól függ fiú vagy-e vagy lány. :)
2010. szept. 21. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!