Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Külföldi munkánál miért kell...

Külföldi munkánál miért kell kerülni a közvetítő cégeket ?

Figyelt kérdés
Ha az ember ki akar menni külföldre dolgozni akkor folyamatosan azt hallom, hogy nem közvetítővel. Miért baj ,ha közvetítővel megy ki az ember ?
2022. márc. 25. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert azt feltételezi hogy akinek közvetítő segítsége kell, az önállóan csak nehezen vagy sehogy nem boldogulna el. Kiszolgáltatott, könnyen átverhető ember, és ezekre nyilván sok közvetítő cég is utazik.

Itt is volt egy kérdés amiben arról írt a kérdező, hogy dolgozott Német o.-ba, és a bankszámláját még annó a főnöke nyitotta, mert ő semmit nem tudott volna önállóan elintézni. A megkeresett pénze még ott volt a számlán, abból veszegetett le itthon, aztán egyik napról a másikra nem fért már hozzá a pénzéhez. Akivel annó nyitotta, nem tudta elérni, a bankhoz nem igazán tud fordulni, mert nyelvet nem beszél. Na kb ilyenek.

2022. márc. 25. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Sosem értettem hogy akar valaki külföldön boldogulni ha ahhoz is hülye hogy egyáltalán kimenjen önállóan, illetve önállóan munkát találjon xd
2022. márc. 25. 19:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Na nálam azért merült fel a kérdés, mert lenne egy lehetőség kint Hollandiában. Beszélek angolul nekem nem azzal van bajom. A lakhatást ingyen biztosítanák nekem mint CNC Gépbeállító. Az az igazság , hogy ha jól tudom albérlethez kint sok esetben kérnek X hónap munkát. Tehát így a közvetítővel megtudnám azt spórolni, hogy egyből költségbe verjem magamat oda kint ,mert ha nem jön be akkor fújhatom. Csak ennyi miatt érdekelne

2022. márc. 25. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
2-es, meg a nyelvet illene beszélni középfokon minimum...
2022. márc. 25. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős is közvetítővel ment ki, 0 nyelv tudással kb. Neki előnyös volt még így is. kb 1 év után hagyta ott a közvetítőt. egyből 1500 euróval többet keresett hó végén.
2022. márc. 25. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!