Hogy lehet kitörni az első állás előtti nehézségekből?
Sziasztok, harmadéves programtervező informatikus hallgató vagyok. Nagyon szeretnék végre elkezdeni dolgozni, de úgy érzem sose fog összejönni. Akárhányszor elémtesznek egy felvételis interjú tesztet, mindig van benne valami új, amit nemtudok vagy elrontok. Emiatt nyílván nemfognak felvenni. Viszont ha nemtudtam valamit, akkor nekiülök, és megtanulom, hogy legközelebb tudjam. De az a baj, hogy mindenhol van valami új amit addig nem láttam, így hiába tudom azokat amit eddig nemtudtam, nem sokat érek vele. Nemtudom ebből hogy lehetne kitörni. Csinálom a hackerrankos, leetcodeos feladatokat, saját projekteket is elkezdtem, nemtudom miket lehetne még. Szerintetek az jó ötlet lenne, ha látok egy jó hirdetést, akkor írok nekik, hogy ingyen is elvállalnám, csak hogy tapasztalatot szerezzek?
Amúgy sokszor azt érzem, hogy sok cég egyáltalán nem akar újoncok betanításával foglalkozni, hanem még a gyakornoki pozíciókra is olyat akarnak, akivel már nem vagy minimálisat kell csak foglalkozni, és egyből belehet állítani. De cáfoljatok meg ha nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!