Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van bármi értelme karrier...

Van bármi értelme karrier szempontjából egy erős angol nyelvtudás mellé a németet is feltornázni?

Figyelt kérdés
Vannak jól fizető állások amik angolt és németet is kérnek?
2022. márc. 23. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Sok SSC van szerintem ahol ezt a kombót megfizetnék, a német egy nehéz és kifejezetten ronda nyelv.
2022. márc. 23. 18:29
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Ausztriában biztos, hogy vannak.

De valószínűleg itthon is akad.

2022. márc. 23. 18:30
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Van ahol sokat er, de tipikusan vagy egyik vagy masik kell
2022. márc. 23. 18:31
 4/11 A kérdező kommentje:

De az a baj hogy az SSC szerintem max fiatal pályakezdőknek jó lehetőség.

Hiszen az egész lényege hogy csóró országokba mint MO kiszervezik az alja melót az olcsó munkaerőnek, nem?

2022. márc. 23. 18:31
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Mit gondosz ssc fizuknak mi a teteje?
2022. márc. 23. 18:34
 6/11 A kérdező kommentje:

Egy felsővezetőnek olyan bruttó 2 Millió kocsival szerintem.

De az nem egy életbiztosítás mert jön egy új vezérigazgató egy új országból kb 3 évente és akkor a felsővezetők fele repül.

Egy rendes SSC alkalmazottnak nem tudom mi lehet a max.

2022. márc. 23. 18:37
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Mérnökként, logisztikusként, angol-némettel az Audi szeretettel vár… Mercedes is meg az épülő BMW is
2022. márc. 23. 19:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 420 a bruttóm SSC-ben (+ szokásos egyéb juttatások), ahhoz képest hogy pályát kényszerültem váltani szerintem elmegy, nekem csak angol kellett speciel. Rohadt kenyelmes, tudom itt a legtöbb ember nem kel fel br 1 milla akatt xd.
2022. márc. 23. 19:35
 9/11 anonim válasza:
78%
Az mondjuk segítene ha leírnád hogy milyen területen dolgozol. Például mérnöki pályán elég nagy előny, akár gépészmérnöki akár villamosmérnöki irányban, ellenben informatikusok között nem gondolom hogy számítana.
2022. márc. 23. 21:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#7-es, a Mercinál most nem nagyon felvétel. Jó pár hónapja csak elvétve van meghirdetve egy-egy mérnök állás, és oda is inkább a német kell. Engem azért nem vettek fel mert hiába tudok angolul nekik a német a fontos.
2022. márc. 23. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!