3D grafikusként meg lehet élni?
Figyelt kérdés
Blenderben kezdtem el tanulni, önképzés féleség. Úgy érzem hogy ehez van némi érzékem, mekkora az esély arra hogy valaki ezt csinálja fő állásban?2022. márc. 20. 23:18
1/7 A kérdező kommentje:
Nem munkahelyen, hanem vállakozóként, szolgáltatást nyújtva.
2022. márc. 20. 23:24
3/7 anonim válasza:
Én is tavaly belekezdtem. Több oldalt végig böngésztem ki mivel kereskedik az online térben. Az a baj ezzel hogy szerintem telített a piac, iszonyat sokan vannak és sokkal nagyobb tehetségűek, tanultabbak, tapasztaltabbak. Szóval, szerintem nehéz ebből megélni, mert ki kell tudni emelkedni kicsit és az oldalakért fizetned is kell, hogy a munkáid előtérbe kerülhessenek, szóval pénz és idő minden, jó pár év 8-10 év tuti kell hogy profi lehess, de magadtól kitanulni sok sikert!
4/7 A kérdező kommentje:
Egy biztos, nem töltök éveket a gyárban.
2022. márc. 21. 12:50
5/7 anonim válasza:
Hát akkor tanuld ki, ha fiatal vagy belefér az idődbe. Tananyagot, téma részeket külföldi oldalakról tudsz venni, magadtól is ki tudod tanulni a Blendert. Sok sikert! Ha van munkád, mellette eltudod kezdeni ezt a pályát.
6/7 anonim válasza:
Jah és mellé kell még az After Efekt is és a Materialize programok is, meg ügye a Photoshop. 3as, 5ös voltam.
7/7 A kérdező kommentje:
Bár elkezdtem volna már középiskolában..
2022. márc. 22. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!