Olaszországban grafikusként?
Gondoltam megtanulok olaszul,mint 2.nyelv de ha nem tudom később hasznosítani akkor inkább hagyom.
Grafikusnak tanulok és mire vinném ha olaszba dolgoznék később?
Tudom covid-19,most nem lehet stb.
Nem mostanság. Még gimis vagyok és vár az egyetem is.
Kb ugyanannyi, mintha itthon akarnal grafikus lenni, mar amennyiben normalisan megtanulod az olaszt.
Nem kell tulmisztifikalni a kulfoldon dolgozast, valojaban semmi megvalosithatatlan nincsen benne, annyi, hogy el kell koltoznod es kesz.
"Nem kell tulmisztifikalni a kulfoldon dolgozast, valojaban semmi megvalosithatatlan nincsen benne, annyi, hogy el kell koltoznod es kesz."
Grafikusként még elköltöznie sem kell - azt is lehet simán online végezni. Ügyfél leírja, mit szeretne - még jobb is, ha írásban van - Ő meg megcsinálja.
Ki is akarok kültözni külföldre.
Csak úgy értem hogy minden országban megvan a maga legjobb grafikusa és stílusa. Hogy az mennyire más.
Bàr én most egy francia PEZ nevű grafikus stílusával azonosulok és Laila Lopez illustrator munkáival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!