Motivációs levélbe szokás ilyet írni?
Figyelt kérdés
Egy munkára szeretnék jelentkezni, ahova kérnek motivációs levelet is. Nincs is ezzel problémám, csak azt nem tudom, hogy bele írjam-e, hogy 8 órában tudnám csak a munkát vállalni, ugyanis van egy gyermekem, akit vinnem-hoznom kell óvodából. Vagy ezt inkább akkor közöljem velük, ha behívnak interjúra? Tudom, ez eléggé lenullázza az esélyeimet így is úgy is.2022. márc. 17. 00:27
1/6 anonim válasza:
Motivációs levélbe ilyet ne írj. Azt írd bele, hogy miért szeretnél ott dolgozni, milyen fejlődési lehetőségeket látsz, milyen céljaid vannak, vagy milyen tapasztalatot szereztél előző munkában amit itt tudnál hasznosítani, miért érzed megfelelőnek magad erre a munkára és miért téged válasszanak, stb...
2/6 anonim válasza:
A motivációs levél elég hülye elnevezés, az inkább egy kísérőlevél, amiben tömören leírják hogy itt és itt látták a hirdetést ami ezért meg azért érdekes számukra, így jelentkeznek rá, mellékletként lásd: önéletrajz.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, rosszul írtam. A helyes megnevezés a pályázói levél/kísérőlevél. Nem tudom miért motivációsat írtam a kérdésben.😅
2022. márc. 17. 09:58
4/6 anonim válasza:
Ha eleve nem megfelelő neked a munkarend ne jelentkezz.
Beleírni felesleges.
5/6 anonim válasza:
Inkább szerezz a kapott pénzből egy segítőt, aki hozza-viszi helyeted a gyereket.
6/6 anonim válasza:
A motivációs levélben szerintem nem a problémákat érdemes leírni, hanem azt, hogy miért szeretnél az adott munkahelyen dolgozni. Mi motivál arra, hogy beadd a jelentkezésedet. Szerintem fontos, hogy a konkrét cégről és a munkáról írj és arról, hogy miért adtad be a jelentkezésedet.
További segítséget itt találsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!