Főnök zsebbe fizet mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 éve dolgozok titkárnőként, (150/hó) de a főnök csak úgy volt hajlandó felvenni ha minden hó végén borítékban fizet.. Mondtam, hogy akkor legalább legyek minimálbérre bejelentve, de hajthatatlan.. Ezalatt én otthon laktam, a pénz megvan szinte az összes. Szeretnék most lakást venni de félek az apehtól, mert ugye erről a pénzről fogalmuk sincs.. Kicsit furcsa lenne az 5 milliós lakás munkanélküliként.. Ti mit tennétek a helyemben?2010. szept. 13. 15:42
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki rám szánta az idejét! Otthon gyűjtöttem kp-ba! Asszem akkor szülők/nagyszülők átutalgatják nekem kisebb részletekben. Köszi még egyszer!
2010. szept. 13. 19:41
12/12 anonim válasza:
Az én tapasztalatom az hogy az apeh nem szúrt ki, pedig 350E van papíron, ennél sokkal többet keresek, és én is féltem amikor nemrég egy sportkocsit akartam venni, és nem történt semmi ,észre se vették. De azért nemárt vigyázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!