Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez valami új fajta mlm módszer...

Ez valami új fajta mlm módszer akar lenni? Vagy mi ennek a lényege?

Figyelt kérdés
Minap az egyik ismerősöm akivel soha nem beszéltem facebookon bevett egy facebook csoportba, aminek a neve valami cash magnet revolution lifestyle a neve, és az üzleti életről, szabadságról, stbről szól. Láttam egy posztot ahol egy külföldi nyaralás sokkal olcsóbban elérhető, ha írunk az embernek aki bevett minket, meg órával is van hasonló.. illetve van egy poszt ahol gold,silver,diamond levelek vannak, attól függöen hogy ki mennyit keres passzivan havonta. Mi ez az egész? Mi ennek a lényege?
2022. márc. 14. 00:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
MLM szar fos.
2022. márc. 14. 00:16
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
mitől újfajta? eddig is ezt csinálták ezek a lúzerek
2022. márc. 14. 00:17
 3/6 A kérdező kommentje:
mármint nekem új, mert nem értem hogy mi akar ez lenni, hogy működik?:D
2022. márc. 14. 00:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Már a névből lehet tudni, az MLM csak egy fancy név a piramisjátékra
2022. márc. 14. 01:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Sehogyan sem működik, az MLM egyfajta piramisjáték. Maradj ki belőle, ahogy csak tudsz, és ne dőlj be azoknak a szövegeknek, hogy a KovácsJózsi már a jachtján van mert annyit keresett ezzel az üzlettel.

Az olcsóbban nyaralást pedig biztonságosabban és jobban meg tudod oldani, ha nem kockáztatsz csiribiri cégekkel (jut eszembe, nálam is lehet olcsóbban nyaralni, a Balatontól 300 méternyire lakunk, és a kerti budit nem használjuk, ha valaki pont ott a budiban akar nyaralni, olcsón kiadom! kb. ez az "olcsóbb nyaralás")

Az egésznek az a lényege, hogy leszedjék a pénzt rólad, és sose láss viszont egy fillért sem. Maradj ki még a csoportból is. (az ismerőst pedig, aki beszervezni akar, majd nézd meg egy év múlva, hogy még mindig küldözgeti az önéletrajzát a cégekhez, de még mindig sóher és nem telik egy szabad hétvégére sem)

2022. márc. 14. 02:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvalóan az.

Valami szar és túlárazott terméket vagy szolgáltatást kell rásózni emberekre, közbe másokat is rávenni, hogy te alattad tegyék ugyan azt, mert akkor majd ők is nyaralhatnak a céggel 'Domonikán, és az ő eladásaikból, meg az ő alsószintjeik eladásából is jön neked a jutalék.

2022. márc. 14. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!