1%-ék béremelést kaptam, a nálam újabb emberek meg 15% felett, pedig a fizetésünk között nincsen akkora különbség. Ez korrekt volt?
Ez egy finom célzás volt, hogy nem vagy megfelelő munkaerő. A főnököd nem akar kirúgni a végkielégítés miatt és így próbálja meg elérni, hogy mondj fel magadtól. Szerintem teljesen korrekt mert ez az egyik legolcsóbb módja a rossz munkaerőtől való megszabadulásnak.
Remélem ezt a választ vártad Kérdező!
Kaptál fizetés emelést az alapítványi iskolában? 😱😱
Amúgy ha nekem 1 százalékos emelést adnának, fix hogy felmondanék amint lehet, ez még a nem emelésnél is rosszabb
Milyen meló?
Az ilyen baromságokat hogy nem vagy jó munkaerő ne hidd el, főleg ha tudod magadról, hogy tapasztalt vagy. K*rva sokba kerül új embert kiképezni. Ráadásul ugyanazzal a tapasztalattal máshol többet kapnál ha most kilépsz.
A teljesítményre hivatkozást meg azért tartom baromságnak mert gondolom nem jutalékot kapsz. Ez a multis főnökök kedvenc dumája, hogy dolgozz jó sokat és TALÁN kapsz emelést. Lóf*szt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!