Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 1%-ék béremelést kaptam, a...

1%-ék béremelést kaptam, a nálam újabb emberek meg 15% felett, pedig a fizetésünk között nincsen akkora különbség. Ez korrekt volt?

Figyelt kérdés
2022. márc. 11. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
És a teljesítményetek között?
2022. márc. 11. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, korrekt volt.
2022. márc. 11. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
teljesen korrekt volt köszönd meg szépen a fizetés emelést legyél vele elégedett és ne panaszkodj
2022. márc. 11. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Ez egy finom célzás volt, hogy nem vagy megfelelő munkaerő. A főnököd nem akar kirúgni a végkielégítés miatt és így próbálja meg elérni, hogy mondj fel magadtól. Szerintem teljesen korrekt mert ez az egyik legolcsóbb módja a rossz munkaerőtől való megszabadulásnak.

Remélem ezt a választ vártad Kérdező!

2022. márc. 11. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

Kaptál fizetés emelést az alapítványi iskolában? 😱😱

Amúgy ha nekem 1 százalékos emelést adnának, fix hogy felmondanék amint lehet, ez még a nem emelésnél is rosszabb

2022. márc. 11. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Milyen meló?

Az ilyen baromságokat hogy nem vagy jó munkaerő ne hidd el, főleg ha tudod magadról, hogy tapasztalt vagy. K*rva sokba kerül új embert kiképezni. Ráadásul ugyanazzal a tapasztalattal máshol többet kapnál ha most kilépsz.

A teljesítményre hivatkozást meg azért tartom baromságnak mert gondolom nem jutalékot kapsz. Ez a multis főnökök kedvenc dumája, hogy dolgozz jó sokat és TALÁN kapsz emelést. Lóf*szt!

2022. márc. 13. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
"Ez egy finom célzás volt, hogy nem vagy megfelelő munkaerő" - Én úgy kaptam pár éve bruttó 1000 ft emelést, hogy megdícsérték a munkám, azt mondták, "csak így tovább"..:( Ez lett ott az utolsó évem, de én provokáltam ki, hogy felmondjanak, még végkielégítést is kaptam...
2022. márc. 13. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!