Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdő adatelemző 460k...

Pályakezdő adatelemző 460k bruttó jó ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Morgan Stanley, Pesten.

Fél évente emelik a fizetést, másfél év után már 550k a bruttó. Ezek mellett 430k cafateria.

Fizetik a betanulást is, teljesen pályakezdő vagyok 0 tapasztalattal, külföldi BSc-vel, tárgyalóképes angollal. Van más pozira is lehetőség ha jobban tetszik.

Ez a fizetés alacsonynak számít a területen? Statisztikák szerint rendben van, pont félút, de a legtöbben meg 500 nettókról beszélnek és húzzák a szájukat 😬

2022. márc. 9. 18:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

"Egy ismerőssel beszéltem aki dolgozott már ott korábban, szerinte még jobban is jártam, mintha közvetlen Morgan-hez megyek"

Hát így az önéletrajzodba nem tudod a Morgan-t beírni, mint munkáltató, mert nem ő a munkáltatód. :) Szóval... Az önéletrajz a legfontosabb pályakezdőként, hogy később még jobb állásod lehessen.

2022. márc. 11. 23:44
 22/26 A kérdező kommentje:
#21 Az, hogy más alkalmaz nem nagyon változtat azon a tényen, hogy helyileg és fizikailag ott dolgozik az ember, pont ugyanúgy mint bárki más. Valamint szerződés lejárta után valami 93%-os a stat arra, hogy általában aki lehúz annyit ott, azt átveszi az adott cég ahova ki lett helyezve. Én már ennek is örülök, hogy ott dolgozhatok, vagy így, vagy úgy. Legalábbis én így fogom fel.
2022. márc. 12. 08:02
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
21# Dehogynem tudja beírni. Aki egyéni vállalkozóként dolgozik egy cégnél, szerinted nem írja be a referenciái közé, hogy milyen projekteken dolgozott egy adott cégnél? Nem az számít a CV-ben, hogy ki alkalmazott hanem, hogy mit és milyen környezetben dolgoztál.
2022. márc. 12. 09:02
 24/26 A kérdező kommentje:

Még másfél év sincs, hogy elkezdtem itt dolgozni a kérdésben említett fizuval. Azóta már 700 ezer feletti bruttóm van, +cafeteria.

Csak update-ként leírtam ha esetleg valaki erre téved, mert azóta elég sok minden változott a piacon.

2023. szept. 3. 15:41
 25/26 anonim ***** válasza:
És élvezed a Morganes életet? Átvettek már FTE-nek vagy még mindig közvetítőn keresztül vagy?
2023. szept. 3. 20:12
 26/26 A kérdező kommentje:

#25 Nem rossz. Azért lehetne jobb is. Sok a fura pesti munkatárs (vidékiek gondolom megértik ha ismernek pestieket)

Igazából annyi a bajom, hogy elég monoton és unalmas tud lenni a munka, valamint kevesen is vagyunk. Többen felmondtak 1 éve és azóta is várjuk a helyettük érkezőket. De hát ilyen a banki élet.. Hiring freeze, approve-ok hiány stb stb.

Valamint a sok liberális nézetet torkunkon lenyomó tréningek elég idegesítőek, és feleslegesek. Senkinek nincs szüksége havi 2 online tréningre arról, hogy hogy szólítsunk meg egy transzneműt, senkit sem érdekel..

Valamint ahogy észrevettem, nagyon pofára szeretik osztani a jobb munkákat és pozíciókat. Ha nem szereted előadni és fényezni magad minden szembejövőnek, gondjaid lesznek idővel.

Kvóta is van, IT-s csapatban már alig vagyunk férfiak, a nőkkel meg véleményem szerint picit nehezebb együtt dolgozni, valamint nagyon fogni kell a kezüket, de a főnököm is mondta, hogy ennek meg kell felelni, szóval nem vehet fel akit akar.

Egyébként még nem vettek át, 2 éves szerződéssel vagyok itt, de elvileg át fognak venni minket.

Valamint már be kell járni 50%-ot, aminek semmi értelme. Egy az, hogy nagyon rossz helyen van szerintem az iroda, ha nem akar vagy tud a belvárosban lakni, elég sokat kell utazni.

Pl szerintem a Citi a Puskásnál sokkal jobb helyen van. (Jó, nem duna-part de sokkal könnyebb oda eljutni)

Illetve ha be is megyek irodába, ugyanúgy a gép előtt ülök 8 órát és dolgozok a külföldiekkel, meg max zoom-ozok, szóval tényleg felesleg bejárni.

Emiatt el is gondolkoztam a váltáson.

2023. szept. 3. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!