Pályakezdő adatelemző 460k bruttó jó ebben az esetben?
Morgan Stanley, Pesten.
Fél évente emelik a fizetést, másfél év után már 550k a bruttó. Ezek mellett 430k cafateria.
Fizetik a betanulást is, teljesen pályakezdő vagyok 0 tapasztalattal, külföldi BSc-vel, tárgyalóképes angollal. Van más pozira is lehetőség ha jobban tetszik.
Ez a fizetés alacsonynak számít a területen? Statisztikák szerint rendben van, pont félút, de a legtöbben meg 500 nettókról beszélnek és húzzák a szájukat 😬
"Egy ismerőssel beszéltem aki dolgozott már ott korábban, szerinte még jobban is jártam, mintha közvetlen Morgan-hez megyek"
Hát így az önéletrajzodba nem tudod a Morgan-t beírni, mint munkáltató, mert nem ő a munkáltatód. :) Szóval... Az önéletrajz a legfontosabb pályakezdőként, hogy később még jobb állásod lehessen.
Még másfél év sincs, hogy elkezdtem itt dolgozni a kérdésben említett fizuval. Azóta már 700 ezer feletti bruttóm van, +cafeteria.
Csak update-ként leírtam ha esetleg valaki erre téved, mert azóta elég sok minden változott a piacon.
#25 Nem rossz. Azért lehetne jobb is. Sok a fura pesti munkatárs (vidékiek gondolom megértik ha ismernek pestieket)
Igazából annyi a bajom, hogy elég monoton és unalmas tud lenni a munka, valamint kevesen is vagyunk. Többen felmondtak 1 éve és azóta is várjuk a helyettük érkezőket. De hát ilyen a banki élet.. Hiring freeze, approve-ok hiány stb stb.
Valamint a sok liberális nézetet torkunkon lenyomó tréningek elég idegesítőek, és feleslegesek. Senkinek nincs szüksége havi 2 online tréningre arról, hogy hogy szólítsunk meg egy transzneműt, senkit sem érdekel..
Valamint ahogy észrevettem, nagyon pofára szeretik osztani a jobb munkákat és pozíciókat. Ha nem szereted előadni és fényezni magad minden szembejövőnek, gondjaid lesznek idővel.
Kvóta is van, IT-s csapatban már alig vagyunk férfiak, a nőkkel meg véleményem szerint picit nehezebb együtt dolgozni, valamint nagyon fogni kell a kezüket, de a főnököm is mondta, hogy ennek meg kell felelni, szóval nem vehet fel akit akar.
Egyébként még nem vettek át, 2 éves szerződéssel vagyok itt, de elvileg át fognak venni minket.
Valamint már be kell járni 50%-ot, aminek semmi értelme. Egy az, hogy nagyon rossz helyen van szerintem az iroda, ha nem akar vagy tud a belvárosban lakni, elég sokat kell utazni.
Pl szerintem a Citi a Puskásnál sokkal jobb helyen van. (Jó, nem duna-part de sokkal könnyebb oda eljutni)
Illetve ha be is megyek irodába, ugyanúgy a gép előtt ülök 8 órát és dolgozok a külföldiekkel, meg max zoom-ozok, szóval tényleg felesleg bejárni.
Emiatt el is gondolkoztam a váltáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!