Pályakezdő adatelemző 460k bruttó jó ebben az esetben?
Morgan Stanley, Pesten.
Fél évente emelik a fizetést, másfél év után már 550k a bruttó. Ezek mellett 430k cafateria.
Fizetik a betanulást is, teljesen pályakezdő vagyok 0 tapasztalattal, külföldi BSc-vel, tárgyalóképes angollal. Van más pozira is lehetőség ha jobban tetszik.
Ez a fizetés alacsonynak számít a területen? Statisztikák szerint rendben van, pont félút, de a legtöbben meg 500 nettókról beszélnek és húzzák a szájukat 😬
Teljesen jó fizetés egy pályakezdőnek. Morgan jó hely sokat lehet tanulni. A cafeteria már 500k nem 430k.
Ez valamelyik fresh grad program vagy egy sima junior pozíció?
#16 Fresh grad program, közvetítőn keresztül, tréninggel kezdve 😊
Tehát igazából a fizetést nem a Morgan küldi közvetlen, meg nem oda leszek bejelentve, külsős consultant féleként leszek ott. (Tehát eszerint a cafateria is 430k lesz nekem szerintem)
Egy ismerőssel beszéltem aki dolgozott már ott korábban, szerinte még jobban is jártam, mintha közvetlen Morgan-hez megyek, hisz elvileg szokás ott olyan 2 éves szerződéseket kötni, ami minden rád költött pénzt behajt ha idő előtt lelépsz, ez meg nem.
Jah csak az tanulmányi szerződés és abban van egy 3 hónapos New Yorki training, azért hajták be ha előbb lépsz. :)
A Process Solution gondolom akin keresztül jössz, de velük sincs nagy gond és nem fogod érezni, hogy nem "Morganes" vagy. Sok sikert.
Igen-igen, ezt a New York-os dolgot hallottam 😁
Végülis aki hosszabb távra tervez, annak nagyon megérős, énis szívesen kimennék.
Egyébként nem, nem Process Solution, de köszönöm 😊
"500k nttót egy pályakezdő se fog kapni, egyik területen sem"
Én 800k nettóval kezdtem pálykezdőként. Érdekes :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!