Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nemnagyon van más választásom...

Nemnagyon van más választásom munkahely szempontjából. Kórházba felvennének dolgozni viszont csak 2 oltásom van és épp hogy a 4ik hónapban vagyok amikor felvettem. NEmakarom felvenni de más lehetőségem nem lenne így fogalmam sincs mit csináljak?!

Figyelt kérdés
Fiatal is vagyok 22 éves nem nagyon szándékozom a 3ikat elég a kettő. Mit tegyek? Költözzek el máshova? itt már 2 hónapja nincs munkám se.
2022. márc. 8. 11:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
nyíregyházától lakok pár kilométerre
2022. márc. 8. 13:59
 12/25 anonim ***** válasza:
51%

De ha már 2-szer beoltottad magadat komolyan a 3. akadályozna meg a munkavállalásban?Nem mindegy az a 3. oltás ha már 2 benned van?

Valamennyire érteném ha nem lennél beoltva de ha már be vagy akkor ne ezen pattogj mert ennek így nincs értelme

2022. márc. 9. 13:54
 13/25 anonim ***** válasza:

12-es, azért annyira nem mindegy...

Egy elég híres háziorvos osztotta meg a minap, hogy az omikronba épp a 3x oltottak vissza-vissza esnek, akár 3x is.

Ugyanis a 3.-ik oltás már sok embernél legyengíti az immunrendszert annyira, hogy könnyebben megfertőződik.

"Dr. Mangó Gabriella

M5ig2á12r1cit9us9u ffSuoc7., lns49o:34 ·

Omikron újra:

Van aki 2 hét tünetmentességgel harmadszor kapja el az omikront. Pozitív pcr, majd 7.nap után negatív pcr, 2 hét után újra tünet /láz, köhögés.../ pozitív pcr...

Várom, hogy kijöjjenek olyan tudományos munkák, hogy mennyi ideig marad az omikron után védettség. Bàr lehet, hogy ez is egyénfüggő lesz.

Más.

Most is elöfordul, hogy negatív gyorsteszt, negatív pcr mellett tipusos omikron tünetek vannak, majd a hozzázartozó lesz pozitív pcr-es, és az eredeti betegnél akkor pcr ismétlés, és akkor válik pozitívvá. Főként ez a háromszor oltottakra jellemző.

Tudom, hogy lazulnak a szabályok, de akik 60 fölöttiek, szív és érrendszeri megbetegedettek zárt térben biztosan javasolnám a maszkviselést, és a távolságtartást, a kézmosást, fertőtlenítést."

2022. márc. 9. 14:06
 14/25 A kérdező kommentje:
ugye ugye
2022. márc. 9. 17:40
 15/25 anonim ***** válasza:

Menj el máshová dolgozni. Nálunk rengetegen felmondtak. Ha az emberek nem oktatták volna magukat, nem tartanánk itt.

Látod, vissza hívták az oltatlan tanárokat is.

Össze kell fogni, és ellen kell állni az erőszakos oltási terrornak. Másképp soha nem lesz vége.

2022. márc. 9. 22:09
 16/25 A kérdező kommentje:
Minden reggel a veszekedés megy. Unalom ezt hallgatni alapból nemakartam a kórházba menni.
2022. márc. 10. 08:49
 17/25 anonim ***** válasza:
Ki veszekszik? A szüleid, akik eltartanak?
2022. márc. 10. 11:42
 18/25 anonim ***** válasza:
A semminél jobb lett volna ez a lehetőség is.
2022. márc. 10. 11:45
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért bántjátok a kérdezőt… az írásképéből is látszik, hogy művelt és iskolázott, rengeteg lehetősége van elhelyezkedni, gondolom, a linkedinen alig tudja lerázni a fejvadászokat… /s
2022. márc. 10. 12:45
 20/25 A kérdező kommentje:
holnap mennem kell valamerre. Kitesznek a szüleim.
2022. márc. 10. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!