Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik bank jobb munkahely...

Melyik bank jobb munkahely szempontjából? Reiffeisen vagy az MKB?

Figyelt kérdés
Kockázatkezelő/elemző a pozíció
2021. aug. 24. 16:08
 1/5 A kérdező kommentje:
raiffeisen*
2021. aug. 24. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen egyértelmű, hogy az MKB-hoz a jelenlegi piaci helyzetben semmilyen körülmények között nem mennék.
2021. aug. 24. 22:41
 3/5 A kérdező kommentje:
utolsó, megmagyaráznád az álláspontod? én pont azzal spekuláltam, hogy a Bankholding létrejöttével karrier szempontjából jó döntés lenne az MKB-hoz menni. 1-2 éven belül rengeteg új munkahely fog létrejönni, és mivel az összeolvadó bankok közül az MKB a legnagyobb, azt gondoltam könnyebb lesz majd ott lépkedni. (figyelmen kívül hagyva a politikai hátterét a történetnek)
2021. aug. 25. 00:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ezek a bankegyesülések általában nem mindig sikerültek fényesen. Pl Erste-Citi lakossági üzletág beolvadás, FHB-ból Takarékbank létrejötte.

Lehet lesz egy nagy szuperbank és ott lesznek lehetőségek, de biztos sok szar is fog keletkezni amivel akár évekig is. Az MKB-t ugyan nem ismerem, de az egyesülésekből amiket hallottam hát azért nem volt ám leányálom...

MKB önmagában nem annyira rossz, van rosszabb, de én nem mennék oda inkább a Rafi.

2021. okt. 2. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:

amivel akár évekig is csak sz*opnak a kollégák

ez lemaradt.

2021. okt. 2. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!