Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen módon tudnék pénzt...

Milyen módon tudnék pénzt keresni csak erős nyelvtudással, nem nyolcórás munkában? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Angol és német nyelvből vannak felsőfokú nyelvvizsgáim. Magas szinten is beszélem őket, tehát nem csak papírom van róluk.

Egészségügyi okok miatt azonban jelenleg nem vagyok alkalmas nyolcórás munkára. Szükségem lenne valamire, ahol ezekkel a nyelvekkel pénzt tudnék keresni csökkentett munkaidőben, vagy akár csak hétvégén dolgozva. (Nyilván a kereset se annyi lenne, mint heti 40 órás munkával, de ezt elfogadom). Talpraesett vagyok, gyorsan tanulok, jók a "soft skilljeim", tehát igazából bármilyen komolyabb munkakörben is meg tudnám állni a helyem, csak tudnom kéne, merre induljak el és hogyan találjak valamit, ami pénzt hozna. Nyelvekben egyébként is kifejezetten erős vagyok.

Ilyen keresőoptimalizálásra, vagy hasonlóba való beletanulásra gondoltam még, de ezzel sosem foglalkoztam, és nem tudom, mennyi idő lenne.

2022. márc. 7. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
SSC-k. IT helpdesk. Mi, sajnos, 8 órásat keresünk most több pozira is. Megkérdezhetem, miért nem vagy alkalmas 8 órás munkára? Ülőmunka a gép előtt nem olyan megterhelő.
2022. márc. 7. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
7%

beszélgetsz emberekkel angolul/németül.. nem tanár vagy csak társalgópartner.. egy ilyen személy simán elkér 3-5e ft-ot óránként.

"Ilyen keresőoptimalizálásra"

Hagyd, én most tanulom.. mire ebből neked pénzed lesz, ha 0 ról kezded, az jó pár év.

2022. márc. 7. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
IT QA, manualis tesztelesben a ket nyelvel siman felvesznek
2022. márc. 7. 20:07
 4/10 A kérdező kommentje:

Utsó: ez mine a rövidítése? Nem hallottam még róla.

#2: Hogy érted, hogy társalgópartner? Nyelvet korrepetáltam korábban már egyébként, de kényelmetlenül éreztem magam, mert nem vagyok nyelvtanár. Csak alkalmilag vállalom, vagy ha muszáj. Tervben van egyébként, hogy elvégezzek egy online kurzust, hogy taníthassak, a nagy külföldi nyelviskolák hirdetnek ilyeneket.

2022. márc. 7. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:
4, ird be a googlebe manualis tesztelo allas
2022. márc. 7. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:

A manuális tesztelő szoftvertesztelőt jelent, a programozók által létrehozott szoftverek működését a tesztelők tesztelik le.

Én is elgondolkoztam rajta, illetve a párom programozó, és ő is ajánlotta, de egyelőre még nem kezdtem el tanulni.

2022. márc. 7. 21:16
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Akármilyen állás akármelyik SSC -ben mert ott lehet a nyelvtudást kihasználni.
2022. márc. 8. 01:23
 8/10 anonim ***** válasza:
33%
Van ismerősöm ausztriába, heti 20 órát dolgozik cipőboltba, kint is van részmunkaidő
2022. márc. 8. 05:10
 9/10 anonim ***** válasza:
59%
SSC részmunkaidőben.
2022. márc. 8. 08:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Az ssc részmunkaidővel az a baj, hogy ilyet nem hirdetnek. Egyszer találtam, de azóta se.
2022. márc. 9. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!