Ausztráliában milyen műkörmös képzést fogadnak el? (bővebben lent)
Már évek óta szeretnék Ausztráliába költözni. Jelenleg pénzügyi területen dolgozom, a diplomámat itthon szereztem. Beszélek angolul, de sajnos nem tökéletesen, így először műkörmös szeretnék lenni, hogy hibátlanul beszéljek, utána "komolyabb" céghez mennék.
Itthon megszereztem egy nemzetközi műkörmös szakképesítést (VTCT (ITEC) Level 3 in Nail Technology) és az lenne a kérdésem, hogy mi kell ahhoz, hogy honosítani tudjam Ausztráliában, illetve, hogy egyáltalán elfogadják-e?
Olvasgattam már róla a neten, de sajnos ellentétes információkat találtam, így hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Így lassan 1,5 évvel később...valószínűleg nem Ausztrália lesz a kiválasztott ország, de továbbra is külföldön tervezünk élni a párommal, ott pedig gyerekeket vállalni. Még mindig nagyon szeretek "körmözni", ez a hobbim. A párom az IT szektorban dolgozik, ő hamar találna munkát, én még picit bizonytalan vagyok, hogy mihez fogok kezdeni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!