Milyen irodai szakmát tanuljak ki?
Figyelt kérdés
Villanyszerelő vagyok, de elegem van már belőle. Nem bírom a piszkos és fizikai munkát, pedáns vagyok, nekem irodában, számítógépen kell dolgozni. De valami olyat ami nem monoton és jól fizet és nem a nap 24 órájában kell tanulni mint a programozást. Sajnos az irodai munka sem érdekel úgy igazán, de valamit muszáj lesz dolgozni, inkább mint piszkos fizikai munkát2022. márc. 1. 14:01
1/5 anonim válasza:
Ha az sem erdekel igazan, akkor tok folosleges hajtanod.
YouTuber, Streamer, Influencer.
Nem fizikai, nem monoton, nem kell napi 24 orat tanulni es pedansagodtol ugyessegedtol fuggoen fogod ertekesiteni onmagad = azt kapod amit keresel.
2/5 anonim válasza:
Mi lenne, ha valami szakmádhoz közelebbi területet keresnél?
Pl házózatépítés, hálózat karbantartás, rendszergazda, sok minden van, és ezek irodai munkák.
Könyvelni nyilván nem küldenélek el, mert ahhoz éveket kéne tanulnod, sima irodai adminisztrációt végezni viszont jóformán "nem munka"
4/5 NTBS válasza:
Sok mindent tanulhatsz. Ráadásul egyes munkakörök Home Officeban is végezhetők. De lehet, hogy pihenned kellene egy kicsit.
5/5 anonim válasza:
Ez durva... Én pont fordítva vagyok. Egész eddig egy íróasztal mellett görnyedtem és rohadtul untam (műszaki elemző vagyok). Mellette OKJ-n pár éve végeztem el a villanyszerelő szakmát és sokkal jobban bejön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!