Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a LIDL-ben dolgozni?

Milyen a LIDL-ben dolgozni?

Figyelt kérdés

Elsősorban LIDL-ben dolgozók válaszait várom, vagy olyanét aki korábban ott dolgozott. Olyan ember válasza is jó, akinek ismerőse, családtagja vagy rokona dolgozik/dolgozott ott.

Én amikor ott vagyok a LIDL-ben mint vásárló, van hogy azt látom, hogy idegesek az ott dolgozók meg kapkodnak stb.

Viszont amire leginkább felfigyeltem, hogy elég gyakran cserélődnek az eladók itt a helyi LIDL-ben. Nem tudom többi helyen hogy van, de sokszor látok új arcokat akik előtte nem voltak ott.

2022. márc. 1. 12:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

“Az megint csak úgy jó pénz, ha van saját lakásod, kinn ugyan úgy elmegy rá a fizetésed nagy része, max ha ketten kiköltöztök, úgy már jobb kilátások vannak azért.”

Ez a saját lakás csak itthon divat… Van kint ismerősöm, egyedül él a gyerekével. Heti 20 órát dolgozik plusz kap némi pénzt a gyerek után. Kb 1100 euróból él. Olyan 500 euró megy el lakhatásra 600 eurója meg marad egyebekre. Nem nagy pénz ott, de neki bőven elég aztán nem dolgozza szét az agyát.

Meg kell tanulni németül azt lelépni ebből a putriból.

2022. márc. 1. 20:55
 12/17 Help24 ***** válasza:

Szerintem fontos azt is megemlíteni, amit sokan elfelejtenek, hogy ide egy Multi cég (Lidl,Aldi) pláne, nem azért jön kis hazánkba, hogy ő 400 - 500 000 ezer Forintos fizetéseket adjon főleg nettóban.

*Hiszen pont az a célja, hogy spóroljon, mert a kinti Európai más országokban ahol jelen van, más béreket köteles adni.

Az megint más kérdés, hogy más országban pl a híres sztár Németországba ami a Magyarok kedvence (ott jobb a pénz, ha beszélsz jól nyelvet) viszont, cserébe szét hatják az agyadat.

Ne felejtse el senki, ott és mindenhol máshol annak kell alkalmazkodni, aki ki megy az adott cél országban adott céghez.

A megélhetés szempontjából meg a 250 000 ezer Ft nem arányos a piaccal. 250/fő egyedül húzós, de ha már ketten vagytok az már 500 000 ezer Ft és abból ha beosztja 2 ember pl: egy párkapcsolatban, NEM létezik, hogy nem lehet kijönni.

Csak hàt az igények kérem tisztelettel, hiszen valami aki keres 250 000 ezret az akkor is még ha bele halna akkor is 500 000 ezer Ft-os szinten akar élni, ami probléma az emberel fejében.

A költekezésről nem is beszélve, hiszen az, hogy kicsit lejjebb kellene, adni esetleg az igényt azt SOHA. Ebben hibádzik ez a kis társadalmunk, hogy 1,5 hetente a Műköröm az akkor is kell, vagy a Pót haj, Szolárium és sorolhatnánk a Férfiak PlayStation mániáját stb, stb.

**Igényekből tessék szépen vissza venni, vagy jobban mondva lejjebb adni, hiszen ha valami nem megy, akkor nem megy. Tessék megérteni!

Ennyire egyszerű ez az egész.

De sajnos ebből eddig nem sikerült tanulni!

2022. márc. 1. 21:50
 13/17 anonim ***** válasza:
62%

"**Igényekből tessék szépen vissza venni, vagy jobban mondva lejjebb adni, hiszen ha valami nem megy, akkor nem megy. Tessék megérteni!"

Vegyél vissza belőle szerintem te.

Amelyik multi nem tudja kitermelni a bérköltségeket, takarodjon vissza, ahonnan jött, lesz helyette másik 3 jelentkező.

Szerencsére a MAGYAR egyre kisebb százalékban megy el szaré-húgyé, tetszik érteni?

2022. márc. 1. 21:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

12-es

Ez semmi más, mint hogy másnak akarnak megfelelni.

Aki pl. megy egy autóval évente 8-10.000km-t (nem hobby autó) és képes ezért kiadni 3-5 vagy akàr több millió forintot, az se 100-as.

2022. márc. 1. 21:58
 15/17 Help24 ***** válasza:

#13 - Igazad van, hogy nem mennek el szar pénzért dolgozni, ezt én is támogatom, de itt pontosan azokra az emberekre értettem a beosztást, akik folyamatosan csak nyekeregnek, nyavajognak.

Amikor meg lehetne dolgozni, például jöjjön be 2 Szombatot vagy vállaljon be 1-2 éjszakát ami jobban fizet akkor cseszik rá. Nekem ne mondja senki, hogy nincs lehetőség többet keresni, mert munka az van erre most panasz nem lehet.

*Az már más kérdés nem mindegy mennyiért. De sajnos az a probléma az emberek nem akarnak tenni érte, csak jöjjön a pénz tisztelet a kivételnek.

Ha meg nem tetszik neki, hogy békát kell nyelni, váltson munkahelyet vagy csatlakozzon a 640 000 ezer Magyarhoz akik ki mentek az országból.

Természetesen tudtam, hogy ezzel a leírásommal kapom majd a sarat, de vállalom. Fel kéne ébredni szerintem kicsit, mikor az ember elmegy szavazni. Ezeknek a multiknak nem az a cél továbbra sem, hogy többet fizessenek.

Ez sem most, sem a jövőben nem lesz így, mert a kormány nem olyan szerződést köt velük, mikor ide jönnek terjeszkedni.

Elnézést, ha valakit ezzel érzelmileg megbántottam, de ez a szomorú valóság.

2022. márc. 2. 01:36
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez sok dologtól függ…

Mekkora a bolt, mennyien járnak oda vásárolni, minden nap full tömeg, vagy csak hétvégén, esetleg ünnepek előtt. A legfontosabb viszont itt is az, hogy milyenek a kollégák, nagyobb főnökök.

Ha a kollégák-főnökök folyamatosan csesztetnek, pénztől, cégtől függetlenül elmegy az ember máshová.

Az idegesek a dolgozók szövegre egyszerű a válasz: emberekkel kell foglalkozni. Nagyon nem egyszerű, főleg a kasszában. Mindent le kell nyelni, az összes bunkó beszólást, kötekedést.

2022. márc. 3. 13:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Én szeretem és élvezem,bár tény,hogy néha kiidegelnek a vásárlók. Nem is az, hogy nem engednek el a több száz kilós raklappal, hanem ha nincs vmi akkor nem fogják fel h nem én tehetek róla h a központ nem küldött és rajtam verik le h miért nincs akciós tészta.
2022. márc. 10. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!