Milyen a LIDL-ben dolgozni?
Elsősorban LIDL-ben dolgozók válaszait várom, vagy olyanét aki korábban ott dolgozott. Olyan ember válasza is jó, akinek ismerőse, családtagja vagy rokona dolgozik/dolgozott ott.
Én amikor ott vagyok a LIDL-ben mint vásárló, van hogy azt látom, hogy idegesek az ott dolgozók meg kapkodnak stb.
Viszont amire leginkább felfigyeltem, hogy elég gyakran cserélődnek az eladók itt a helyi LIDL-ben. Nem tudom többi helyen hogy van, de sokszor látok új arcokat akik előtte nem voltak ott.
A boltokban elég stresszes melónak tűnik nekem, rengeteg vásárló, szűk terek, csórók alig tudnak kipakolni.
Én 1-2 állandót látok csak, aki megmaradt, a legtöbb szerintem se bírja, inkább 30-40kval kevesebbért elmegy máshová.
Raktárban talán jobb dolga van az embernek.
pl milyen munka van ennél többért, ahol nem kérnek még érettségit se?
Komolyan érdekel, akár privátban is
"pl milyen munka van ennél többért, ahol nem kérnek még érettségit se?"
Tényleg nem kérnek, ezt nem tudtam.
Akkor viszont teljesen reális ez a pénz.
De folyamatosan szívni fogsz, ezt már most borítékolom.
amúgy miért olyan rossz az a nettó 250? Szerintem sokan kiegyeznének ennyivel.
Nem azt mondom, hogy húú de jó pénz, de azért nem is olyan rossz pénz az, normálisan bejelentve. És ez a kezdőfizujuk. Nyilván spártaibb kicsit, mint egy sarki kisközért :D
"amúgy miért olyan rossz az a nettó 250? Szerintem sokan kiegyeznének ennyivel."
Ha van saját, tehermentes lakásod, illetve nincs családod és gyalog jársz, akkor tényleg jó pénz lehet.
én értelek, de akinek ez a fajta karrier jut, annak reálisan nem nagyon van lehetősége nettó 500akat csinálni.
Kérdezem megint, milyen más (legális) javaslatod van?
Konkrétan egy tanár nem keres ennyit.
"Kérdezem megint, milyen más (legális) javaslatod van?"
Kicsi német és elmegy komissiózni Ausztriába, ott meglesz a havi 500e nettó, amit 14x kapsz egy évben.
Ja itthon? Felejtsd el.
bocs, de ez egy hülye ötlet.
Az megint csak úgy jó pénz, ha van saját lakásod, kinn ugyan úgy elmegy rá a fizetésed nagy része, max ha ketten kiköltöztök, úgy már jobb kilátások vannak azért.
Amúgy én azt hittem, hogy itthoni példát mondasz rá:)
"Az megint csak úgy jó pénz, ha van saját lakásod, kinn ugyan úgy elmegy rá a fizetésed nagy része,"
Pont nem, sokkal magasabb színvonalon eléldegélsz még bérleményben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!