Budapesten ha lesz saját lakásom, meg lehet élni 300 ezer forintból rendesen?
Figyelt kérdés
Nettó összeg. Ne ítéljetek el, egy erdélyi kis faluból jönnék. Örököltem a rokonoktól egy lakást Pesten, így arra csak a rezsi lenne meg a közös költség. Olyan havi 30 ezer forintot számoltunk erre. Azt mondják nagyon drága Pest, lassan 250 ezer lesz a minimál bér is, olyan drága minden. Szerintetek ki lehet jönni ennyiböl? Nekem sok pénznek tünik így elsöre, kicsit hihetetlen hogy ilyen összeggel csak épp el lehetne lenni. Bulizni nem járok, drága hobbim sincsen. Futni járok el és túrázni de ezekhez megvan minden felszerelésem.2022. márc. 1. 07:43
11/11 A kérdező kommentje:
Itthon nincs jó fizetésem, rossz környezetben dolgozom, kinéznek. Budapesten az elhunyt hozzátartozóm rokonaival újra felvettük a kapcsolatot és ök ajánlottak be egy rokon cégéhez. Szaktudást igénylö munka, nem csókos állás. Ezért mennék Pestre. Szerintem elleszek akkor ennyi pénzböl böven, spórolós gyerek vagyok, nem vonz a luxus meg a költekezés. Inkább félretennék a jövöre.
2022. márc. 1. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!