Húzós egy DPD vagy GLS futár napja?
Figyelt kérdés
Mennyit dolgozik egy héten? Mettől meddig van a munkaideje? Kell komoly vezetői tapasztalat hogy valaki futár lehessen? Mennyit keresnek?
Inkább vidékről lenne szó.
2022. febr. 26. 12:37
2/4 anonim válasza:
12-14 óra munka mindennel együtt.
3/4 anonim válasza:
Legrosszabb az egészben, hogy a cigányok is rendelnek ám netről, és mehetsz a telepre, vitatkozni velük, hogy én nem ezé' fizettem tezsvír, addvisszaapénzemet, mer' megszú'kállak
4/4 anonim válasza:
Húzós, stresszes, rohanós. Nincs hullámzás, hogy egyik nap könnyebb a másik nehezebb, mivel csomagot egyre többet rendelnek az emberek így minden nap szenvedés. Rengeteg cím van, emellett sokszor össze kell hozni az ügyféllel mikor van otthon így borulhat a menetrended, folyamatosan nyomni kell a gázt, tilosban parkolni, stb.
Nekem mindig panaszkodnak a sofőrök, de a fizu szerintem nem rossz, meg van olyan "ismerősöm" aki évek óta csinálja szóval azért kilehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!