Szerintetek piramisjáték-e az MLM?
Figyelt kérdés
Nos, ugyan létezik törvény arról, hogy mi a törvénytelen piramisjáték definíciója, de...
A törvény úgy fogalmaz, hogy az a piramisjáték, amikor a beszervezett új tagok belépő díját osztják szét a már bent lévő tagok közt, azaz nincs mögötte termék, szolgáltatás, vagy a kapott érték nincs arányban a befizetett összeggel.
Ennek ellenére, szerintem minden MLM piramisjáték!
2022. febr. 24. 12:55
21/67 anonim válasza:
Mondjuk abban igazad van hogyha hazudnotok kell valamiről ahhoz hogy elitelhessétek akkor nem is kéne rá válaszolni.. hisz ezzel magatokat lepetitek le, hogy nincsen valódi ellenérvetek. Ha lenne, nem kéne hazudni.
És ha megmondom hogy hazudtatok akkor egyszerűen kitaláltok egy másik hazugságot és sosem lesz vége. Most is ez van.
22/67 anonim válasza:
De jó, hogy sikerült értelmezned... Nem voltam, nem vagyok és nem is leszek mlm-es. Nem szólok mellette sehol, ha nem vetted volna észre esetleg.
23/67 anonim válasza:
Azzal hogy hazudsz róla mellette szólsz mert ezzel beismered hogy nincs valódi ellenérved.
24/67 anonim válasza:
Ja bocs, nem vettem észre, hogy skizó vagy.
25/67 anonim válasza:
Ha a te gondolataid vannak szétesve akkor nem valaki más a skizó.
28/67 anonim válasza:
Nem arra reagálsz, amiket olvashattál. Ennyire egyszerű.
29/67 anonim válasza:
Mert a hazugság helyett leírom az igazságot. Hazugságra mégis mi mást kéne reagálni?
30/67 anonim válasza:
Kérlek, fejtsd ki ezt konkrétumokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!