Akik nem akarnak kiskereskedelmi üzletben dolgozni, ők lenézik az eladókat, pénztárosokat, árufeltöltőket?
Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 12:50
11/13 anonim válasza:
egyetértek az utolsóval.
alapvetően nem nézem le őket, de elképesztő, hogy mennyit zuhant a színvonal a boltokban.
vidéken élek, és rengeteg boltban már csak flegmázó, bunkó eladók vannak.
köszönöm, de nem vagyok kíváncsi arra, mennyire utálja a munkáját. arról meg nem én tehetek, h nincs normális végzettsége, és kénytelen eladóként dolgozni.
12/13 anonim válasza:
Bevallom, amikor ok nélkül flegmázik egy árufelöltő vagy pénztáros, azért mosolygok magamban, hogy "ő csak egy alacsony végzettségű droid", hadd legyen picit bunkó, ha már csak ennyire vitte az életben.
13/13 anonim válasza:
#12: Léteznek diplomás árufeltöltők. Illetve olyanok, akik egyetem, szakmaitanulás mellett árufeltöltők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!