Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik nem akarnak kiskereskedel...

Akik nem akarnak kiskereskedelmi üzletben dolgozni, ők lenézik az eladókat, pénztárosokat, árufeltöltőket?

Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 12:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%

egyetértek az utolsóval.

alapvetően nem nézem le őket, de elképesztő, hogy mennyit zuhant a színvonal a boltokban.

vidéken élek, és rengeteg boltban már csak flegmázó, bunkó eladók vannak.

köszönöm, de nem vagyok kíváncsi arra, mennyire utálja a munkáját. arról meg nem én tehetek, h nincs normális végzettsége, és kénytelen eladóként dolgozni.

2022. febr. 20. 15:48
 12/13 anonim ***** válasza:
63%
Bevallom, amikor ok nélkül flegmázik egy árufelöltő vagy pénztáros, azért mosolygok magamban, hogy "ő csak egy alacsony végzettségű droid", hadd legyen picit bunkó, ha már csak ennyire vitte az életben.
2023. febr. 20. 14:13
 13/13 anonim ***** válasza:
#12: Léteznek diplomás árufeltöltők. Illetve olyanok, akik egyetem, szakmaitanulás mellett árufeltöltők.
okt. 29. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!