Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Key Account Managerek, Account...

Key Account Managerek, Account Directorok/Executive-ok, mennyi az alapbéretek?

Figyelt kérdés

Akik hasonló pozícióban dolgoznak, megírnák az alapbérüket és ha van, egyéb juttatásokat? Illetve hogy hány év tapasztalatuk van salesben.

Én most interjúzom egy külföldi céggel és a fizetés a magyar átlag feletti bőven, de szerintem európai mércével azért nem kiemelkedő. Igyekszem a lehető legmagasabb bért kialkudni, ezért kérném a segítségeteket. Köszönöm.

2022. febr. 17. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Bruttó 900e, céges kocsi benzinkártyával, laptop, havi 35e cafetéria (Szép kártya), évi bruttó 2 millió körüli prémium. Néha vannak egyéb prémiumok is.

Nekem 10 év tapasztalatom van, Bp. mellett dolgozok.

2022. febr. 17. 12:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nos az internet szerint Németországban a Key Account Manager átlagfizetés 4,5K euró, ami olyan 1.6M.

Ha ebből indulok ki, akkor külföldi cég esetén Bruttó 1M felett nagyjából bármi reális lehet.

2022. febr. 17. 13:03
 3/9 A kérdező kommentje:

Br. 1,8 milliót akarok kérni, 8 év tapasztalatom van, egyébként ez gyógyszeripar, szóval itt azért van pénz.

A cég egyébként amerikai, az európai hub Hollandiában van. Nem akarok túl sokat sem kérni, de azt sem szeretném, hogy arra alapozzanak, hogy Mo-n élek, ahol amúgy szar fizetések vannak.

2022. febr. 17. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
1.8 simán realis, inkább magasabbat lőj be, hogy tudjanak alkudni egy kicsit.
2022. febr. 17. 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre félig válaszolva, félig egy újabb kérdést felvetve:

Ezek a jóval 1 millió feletti bérek mennyire általánosak key account manager területen?

Nekem 7 év tapasztalattal (első pár év csak fulfillment) van jelenleg key account / supply chain / business development management területen, Budapesten 670 bruttom + eves bónuszom (ami a teljes eves fizetésem 0-30%-ka között ugrál, a céges és egyéni mutatók alapján, ebben az évben inkább az aljahoz közelítve). Azt eddig is tudtam hogy nem túl combos nálunk a bérszint (az én szintemen másnak se magasabb), de ennyire?

Volt nálunk régebben egy key account, akinek szinten olyan 1.6 körül volt a fizetése, de amikor szarabbul ment a cégnek, az első dolguk az volt hogy elbocsátották, mert a havi opex számok már nagyon régóta bökték a csőrét az anyacégnek.

2022. febr. 17. 19:35
 6/9 A kérdező kommentje:

5, szerintem az 1 millió feletti nem annyira átlagos, de egyre gyakoribb. Tőkeerős, főleg külföldi cégek lazán kifizetik. Beszéltem már magyar céggel is, már kisebb magyar is volt, aki a másfél millióra nem rakta rám a telefont.

Szerintem ezért a munkáért el kell kérni a pénzt. (Mindegyikért el kéne, és akkor nem itt tartana az ország, de az más kérdés. :D )

2022. febr. 18. 09:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősöm cégénél (mámint ahol dolgozik, nem a saját cége) a key account tavaly 19.2 milliót keresett (alapbér + jutalék).

A céget nem nevezem meg.

2022. márc. 18. 15:57
 8/9 A kérdező kommentje:
7-es, nettóban?
2022. márc. 18. 17:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, bruttóban.
2022. márc. 18. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!