Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Irodai munkakörötök egy napja...

Irodai munkakörötök egy napja hogyan telik?

Figyelt kérdés
Sokszor rengeteg üresjáratom van, alig van munka. Ezért is kérdezem, hogy Ti hogyan próbáljátok magatokat lekötni ilyenkor.
2022. febr. 17. 08:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Ez az egyik dolog ami miatt imadom a home officet. Mosok, fozok, takaritok, Psezek, netflixezek, sot egy darabig edzettem is. Biztos nem fogok sose visszamenni az irodaba
2022. febr. 17. 09:00
 2/11 anonim ***** válasza:
19%
Nem az volt a kérdés, hogy miért imádod a Home Office-t. Persze elcsöpöghetsz tőle, de én pl. semmi pénzért nem dolgoznék otthonról.
2022. febr. 17. 09:13
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a héten volt 2 olyan napom hogy semmi dolgom nem volt. Volt olyan is hogy bementem a főnökhöz hogy adjon munkát mert szétunom magamat. Sajnos a netflix és társai nem köt le.Persze a családom kiröhög hogy semmi dolgom és még jól is keresek vele, de 8 órát ücsörögni egész nap baromi lélekölő.
2022. febr. 17. 10:21
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Igen szegény irodai munkások unatkoznak otthon vagy az irodában.:D Érdekes én munkahelyemen nem ezt látom, de a Gyakoris irodisták már csak ilyenek.
2022. febr. 17. 10:24
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk változó a munka mennyisége.

Vannak napok, amikor max 4 óra a produktív munka.

Én is többnyire HO-ból vagyok.

Én híreket szoktam olvasni, gyakorizni.Youtube videókat nézni.

2022. febr. 17. 10:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, én is szétunom néha az agyam, nem lehet mindig nézni a monitort értem ezalatt a filmeket. Meg nassolni, mosogatni stb, lélekölő, közben süt a nap odakinn, és pereg le az életed.
2022. febr. 17. 10:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ott az egész közszféra. Ott egy hónapra nem jut 4 óra produktív munka, nem, hogy egy napra. De van elég sok alibi munkakör ahol ez szintén nem probléma.

És a legtöbb multinál is el lehet vegetálni, max soha nem tudsz előre lépni, de nem is mindenki vágyik rá.

2022. febr. 17. 11:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hol dolgoznak az eddigi válaszolók, én mérnökként dolgozom autóipari multinál és nagyon nem ezt a semmitttevést tapasztalom 😀

Örülök, hogy enni van időm, napi 10-12 óra is simán összejöhetne, mert mindig van mit csinálni és eddig mindegyik multi ilyen volt nekem. Aki unatkozik, az jöjjön mérnöknek, mert elfelejtheti az unalmat onnantól 😀

2022. febr. 17. 12:01
 9/11 anonim ***** válasza:
82%
Közszférában dolgozom és nekem is egész nap semmi dolgom, de muszáj bejárni és bent lenni 8 órát...
2022. febr. 17. 14:21
 10/11 anonim ***** válasza:
netezés
2022. febr. 17. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!