Ez az egyik dolog ami miatt imadom a home officet. Mosok, fozok, takaritok, Psezek, netflixezek, sot egy darabig edzettem is. Biztos nem fogok sose visszamenni az irodaba
2022. febr. 17. 09:00
2/11 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy miért imádod a Home Office-t. Persze elcsöpöghetsz tőle, de én pl. semmi pénzért nem dolgoznék otthonról.
2022. febr. 17. 09:13
3/11 anonim válasza:
Nekem a héten volt 2 olyan napom hogy semmi dolgom nem volt. Volt olyan is hogy bementem a főnökhöz hogy adjon munkát mert szétunom magamat. Sajnos a netflix és társai nem köt le.Persze a családom kiröhög hogy semmi dolgom és még jól is keresek vele, de 8 órát ücsörögni egész nap baromi lélekölő.
2022. febr. 17. 10:21
4/11 anonim válasza:
Igen szegény irodai munkások unatkoznak otthon vagy az irodában.:D Érdekes én munkahelyemen nem ezt látom, de a Gyakoris irodisták már csak ilyenek.
2022. febr. 17. 10:24
5/11 anonim válasza:
Nálunk változó a munka mennyisége.
Vannak napok, amikor max 4 óra a produktív munka.
Én is többnyire HO-ból vagyok.
Én híreket szoktam olvasni, gyakorizni.Youtube videókat nézni.
2022. febr. 17. 10:40
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, én is szétunom néha az agyam, nem lehet mindig nézni a monitort értem ezalatt a filmeket. Meg nassolni, mosogatni stb, lélekölő, közben süt a nap odakinn, és pereg le az életed.
2022. febr. 17. 10:46
7/11 anonim válasza:
Ott az egész közszféra. Ott egy hónapra nem jut 4 óra produktív munka, nem, hogy egy napra. De van elég sok alibi munkakör ahol ez szintén nem probléma.
És a legtöbb multinál is el lehet vegetálni, max soha nem tudsz előre lépni, de nem is mindenki vágyik rá.
2022. febr. 17. 11:34
8/11 anonim válasza:
Nem tudom hol dolgoznak az eddigi válaszolók, én mérnökként dolgozom autóipari multinál és nagyon nem ezt a semmitttevést tapasztalom 😀
Örülök, hogy enni van időm, napi 10-12 óra is simán összejöhetne, mert mindig van mit csinálni és eddig mindegyik multi ilyen volt nekem. Aki unatkozik, az jöjjön mérnöknek, mert elfelejtheti az unalmat onnantól 😀
2022. febr. 17. 12:01
9/11 anonim válasza:
Közszférában dolgozom és nekem is egész nap semmi dolgom, de muszáj bejárni és bent lenni 8 órát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!