Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek igy hogy dolgozzak?

Szerintetek igy hogy dolgozzak?

Figyelt kérdés

Hiába van szakmám, meg végzettségem mindig elutasitanak a legtöbb cég aamelyik válaszol de van olyan amelyik nem. El se jutok sok esetben áláásinterjúig.

Ilyeneket irnak: "Bár értékes készségekkel és képesítésekkel rendelkezik, az előválogatás során előnyben részesítettük azokat a jelentkezőket, akik még jobban megfelelnek a követelményprofilunknak. Ezért pályázatát a folyamat további részében nem tudjuk figyelembe venni.

Ezúton is szeretnénk még egyszer köszönetet mondani a bizalmáért, és minden jót kívánunk szakmai útjához és személyes jövőjéhez!"

És ez egy sima rakodói munka amihez diploma sem kell. Mi van ebben az országban? Hogy keressek igy pénzt hogy ha bejelentett munkahelyekre nem veszik fel az embert?

2022. febr. 15. 12:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 6-os, aki azt írta hogy tanulj logisztikusnak. Nem tudom miért pontoztak le, pedig szerintem igazam van maximálisan. A vámos szakma igen is nagyon jó, emellé egy logisztikai ügyintézőivel szerintem bőven lehetne már érvényesülni normálisabb frekventáltabb városba.

Maximálisan igaza van a kérdezőnek a 9-es válaszba amúgy, mivel én is hasonlókkal küzdök a környékünkön. Rohadtul elegem van belőle, hogy tényleg az egész környék, ha nem vagy senki politikai hátszele, meg kis protekciós lányka, akkor esély a normális munkára kb pont 0, azaz nulla.

2022. febr. 15. 22:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
8, 10-es vagyok. 11-es az a helyzet hogy teljesen mindegy minek tanultál, minek tanulsz, ha nincs ismerettséged akkor megba..od. Sok álomvilágban élő puncsos meg, hogy őket felvették xyz helyre. A legtöbbjüknek ott is csak hátszéllel sikerült.
2022. febr. 15. 22:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen. Ismertséged kell szerezni. Ez teljesen igy van. A kérdés az hogy hol lehet. Gondolom konferenciákon meg egyéb ilyesmiféle rendezvényeken. De nehéz ismertséget szerezni. Két opció van: Az egyik az hogy szerencséje van az embernek is felveszik dolgozni. A másik lehetőség meg az hogy vállakozást kell nyitni csak ahhoz meg ügyfelek kellennek és kell hozzá kezdőtőke.
2022. febr. 15. 23:00
 14/14 anonim ***** válasza:
A vállalkozás az kb lutri kategoria. Megesznek reggelire, rád küldenek minden ellenőrt. Egymást ölik a vállalkozások. Ebben az országban kizarólag politikusnak jó lenni...
2022. febr. 15. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!