Szerintetek igy hogy dolgozzak?
Figyelt kérdés
Hiába van szakmám, meg végzettségem mindig elutasitanak a legtöbb cég aamelyik válaszol de van olyan amelyik nem. El se jutok sok esetben áláásinterjúig.
Ilyeneket irnak: "Bár értékes készségekkel és képesítésekkel rendelkezik, az előválogatás során előnyben részesítettük azokat a jelentkezőket, akik még jobban megfelelnek a követelményprofilunknak. Ezért pályázatát a folyamat további részében nem tudjuk figyelembe venni.
Ezúton is szeretnénk még egyszer köszönetet mondani a bizalmáért, és minden jót kívánunk szakmai útjához és személyes jövőjéhez!"
És ez egy sima rakodói munka amihez diploma sem kell. Mi van ebben az országban? Hogy keressek igy pénzt hogy ha bejelentett munkahelyekre nem veszik fel az embert?
2022. febr. 15. 12:34
2/14 anonim válasza:
Szerintem tanulj meg helyesen írni és akkor több esélyed lesz.
3/14 A kérdező kommentje:
Van egy érettségi és egy vámos szakmám. Sokáig webshopom volt és abból élte, 6 éven át. Viszont tavaly sajnos megszűnt mert konkurenciám lett. Igy egy éve nincs bevételem. 29 éves srác vagyok, ezért jelentkezek többnyire fizikai munkákra, de semmi visszajelzés.
2022. febr. 15. 12:48
4/14 anonim válasza:
Merre laksz? Csak mert speciel nekem csak érettségim van és eddig szinte mindenhova felvettek volna, ahova jelentkeztem.
5/14 A kérdező kommentje:
Hova jelentkeztél?
2022. febr. 15. 13:04
6/14 anonim válasza:
A vámos szakma pedig jó, bár ha vagy 29 éves és megteheted, tegyél le mellé egy logisztikusit is
7/14 anonim válasza:
A 6 évet én beirnam az önéletrajzba mint webshop üzemeltető. Feladatok: kapcsolattartás vevőkkel, rendszer karbantartása frissítése, termék beszerzés stb. Amúgy hasznos tapasztalat az is , meg mondod hogy vállalkozásban csináltad. De most alkalmazotti létben gondolkozol, mert sok lett a konkurencia ès kicsi lett a profi. Én ezt tenném.
8/14 anonim válasza:
Kérdező! Szerintem sokan nem értik a proplémádat. Nálunk, ahol én élek, ugyanez van. Sőt gyárakban max 3 hónapot vannak az emberek, mivel a legtöbb helyre munkaerő közvetítőn keresztül veszik fel őket. 3 hónapig jár a kedvezmény, aztán lapát. Én sem tudom mi folyik ebben az országban, de néha azt gondolom, kizárólag ismerettségi alapon kerülhet be az ember a normálisabb munkahelyekre.
9/14 A kérdező kommentje:
7-es: Minden bevan irva kell. De őszintén tőled kérdezem. Ami bemásoltam szöveget egy sima kézi pakolós munka. Mégis milyen követelmények kellennek oda? Mert hogy azt a választ kaptam hogy ne felelek meg a követelményprofilnak. Tehát értitek egy sima fizikai munkára és ugy hogy kiváló a fizkai erőm, csináltam már ilyet, értelmes vagyok, nem élek káros szenvedélyeken és stb. Igy már elgondolkozik az ember azon hogy nem önéletrajz és képzettség meg tapasztalat alapján válogatnak hanem máshogyan. És nehogy már egy hr-s muljon az ember soorsa, mert jelenleg most ez van. Huszonéves fiatal lányokon múlik az emberek sorsa hogy egyáltalán egy interjúig eljussak. A lányok meg gondolom megnézik a képeket is. Borzasztó és mit lehet tenni ha nekem nincs ismertségem? Haljak éhen?
2022. febr. 15. 22:26
10/14 anonim válasza:
8-as vagyok, tökéletesen megértelek kérdező. Mondhat bárki bármit, az állasok vagy előre le vannak osztva ,(de kötelező meghirdetniük) vagy olyan vicces fizetést kínálnak, hogy hiába dolgoznál, szégyelnéd a kereseted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!