Ha nettó 400e Ft keresek kártyára hivatalosan akkor mivel 25 év alatti vagyok mennyi adót kapnék?
Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 05:45
21/32 anonim válasza:
Budapesten ez bármelyik multinál elérhető pályakezdőként
22/32 anonim válasza:
Te agyhalott 16-os válaszoló.
Nem a fizetés a lényeg. Mégis a fizetésen lovagolsz.
A srác még a google keresőjét sem tudja használni.
Eligazodási, tájékozódási képessége a nullával egyenlő.
Akinek van egy kis esze, az ledöbben a nagyon alacsony szellemi színvonalon.
23/32 anonim válasza:
Majd arca esel, amikor a nettó 400 kevesebb lesz, ha betöltöd a 25-öt.
Ezért kellett volna bruttóban megegyezni, hogy akkor is meglegyen a 400, ha vonnak szja-t.
24/32 anonim válasza:
16, nem az adózáshoz nem ért, a való élethez sem. Adót akar kapni, kártyára?
25/32 anonim válasza:
24-es, aztán mégis többet keres mint te :D
26/32 anonim válasza:
5, hát nálam biztosan nem, ez a kategória kezdő könyvelőként volt nálam bérben, most a többszörösét keresem.
27/32 anonim válasza:
Mar erkezett kozel e0 hozzaszolas is, de meg mindig nem tudjuk mi a kerdes.
A kerdesben azt irod, havi 400 nettot keresel "kartyara".
A #18 valaszodban pedig azt irod, hogy a netto fizetesedre voltal kivancsi.
Mi a kerdesed?
28/32 A kérdező kommentje:
Aztán én vagyok a hülye... Az alap kérdés erre a szaros adózásos cuccra szólt aminek a neve szja.. Amit írtam, h 400 az meg arra a válaszom, h az volt a lenyeg, h brutto utan meg legyen a 400 a sok szarsag levonasok utan... Azt mondtak meg lesz + külön az szja... És azt nem tudtam, hogy hány %... De a google a barátom és itt kérdeztem... Ez a felület erről szól... Lehet vlmi más okosságot is meg tudok közben amit írkálnak itt... Bár volt rendes, válasz is. Azoknak köszönöm.
2022. febr. 15. 12:38
29/32 anonim válasza:
Azt mondtak meg lesz + külön az szja
ajjaj, lesz meglepetés...
30/32 anonim válasza:
Szerintem a főnök úgy értette, hogy szja-val együtt kapsz 400-at. Ha azt mondta, 400 lesz a nettód, abban már minden kedvezmény benne van. Vagy ő mondta, hogy még ehhez jön majd az szja?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!