Magyarországi vállalkozóként mi a tevékenységed és mekkora haszonkulccsal? Hány alkalmazott van?
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 13:38
1/4 anonim válasza:
Nálunk a családban faterom vállalkozó.
Építőipari kivitelező, nincs alkalmazott csak alvállalkozók, haszonkulcs az a munka méretétől és fajtátájtól függ, átlagban olyan 8-10% körüli.
2/4 anonim válasza:
1. Egyeni vallalkozok, tanacsadokent, foleg nyugati kliensek, 500 EUR napidij. Havi 5-10 nap meló, igy kb kimaxolom a KATA keretem. 10-12M bevetel, 600k kiadas.
2. Resztulajdonos vagyok egy tanacsado cegben. 3 teljesallasu alkalmazott, plusz harman tulajok akik max projektekbe dolgozasert veszunk ki penzt, a tobbi marad benn.
3. Resztulaj egy szoftvercegben, de meg fejlesztunk, nem termel profitot, mindenki csak onkentesen dolgozik be, kiveve egy ugyvezetot.
3/4 anonim válasza:
Weboldalakat üzemeltetek (nem webshop), 80%-os profit, nincs alkalmazott.
4/4 anonim válasza:
Egyedul vagyok, EV, "tanacsado" vagyok, de igazabol programozok kulfoldi cegnek, netto 1.8 marad adok utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!