Milyen kategóriába tartozom a közalkalmazotti bértábla szerint?
Van egy közalkalmazotti állás, ahová elegendő a középiskola/gimnázium (Ez gondolom D kategória). Viszont nekem főiskolai és egyetemi végzettségem is van (F és H kategória). Milyen besorolási osztályba kerülök, mennyi lehet a fizetésem, ha felvesznek? (A felsőfokú végzettségem megfelel az Intézet profiljának.)
(A Google-ban már néztem és a törvénytárban is, de nem világos)
Köszönöm a válaszokat.
Köszönöm!
Munkaköri kategóriára II.-es besorolást írtak, amibe a könyvtári asszisztens, irattáros, középfokú végzettségű tartozik bele.
Viszont ahogy utána néztem, az intézetnél szinte mindenki diplomás.
Azért érdekel, mert Pesten van és úgy nem akarok felköltözni Pestre, hogy szinte a gatyám rámegy mindenre és a híd alatt kell aludnom, mert lássuk be, 70ezerből odafönt megélni nem egyszerű.
Olyasmi is volt írva, hogy az Intézet Közszolgálati szabályzata is irányadó.
A munkaköri II-es besorolás középfokú végzettségűekre vonatkozik, az általam leírt II-es a munkáltató kategóriája.
Egyébként rajtad múlik, hogy elfogadod-e az állást adott esetben, de a Te végzettséged nem az a munkaköri II-es, itt a fizetés nagyon alacsony.
Első vagyok, nem szakember, csak keveset értek hozzá, mert bérben dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!