Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mérnök info bsc-vel milyen...

Mérnök info bsc-vel milyen könnyen lehet elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Hallottam már pozitívumot,negatívumot,valaki azt írja,hogy sok állásajánlat,magas fizetés,de egy rokon ismerőse meg évekig nem talált munkát,pedig jó a szakmában,Pesten dolgozott egy rövidebb ideig,aztán újra semmi.Érdemes ezt a szakot elvégezni?Mennyire nehéz egy nem matekzseni de szorgalmas embernek?(aki mondjuk év közben is tanul)
2010. szept. 10. 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
a matek nagyon kell
2010. szept. 11. 00:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Figyu, sok múlik azon, hogy hol végzel, mit csinálsz mellette, és a legfontosabb, hogy milyen nyelveket tudsz mellette! Én nem vagyok egy nagy infozseni, voltak jobb programozók, jobb HW-esek, jobb rendszergazdák, de mivel én két nyelven tudok, tudok kommunikálni és másokkal együtt dolgozni, simán találtam munkát. 4 állásból 3-ra felvettek volna (a negyediknél nem vártam meg az utolsó fordulót), és jelenleg az átlagnál messze megbecsültebb állásom van, mint az átlagnak.

Szóval a lényeg, hogy igen, el lehet helyezkedni vele könnyen, ha tudsz valami extrát a többiekhez képest (és infósok közt gyakran elég a nyelvtudás is)

2010. szept. 11. 01:21
 3/3 anonim ***** válasza:

El lehet, csak már a bsc mellett érdemes figyelned, milyen tudást igényelnek a piacon, mert az egyetemek jellemzően pár évvel le vannak maradva, ami informatikában egy kicsit sok. Ahogy digittanárunk mondta: "Az épület, amiben ülünk, hét éves, tehát még nagyon fiatal. A számítógép, amit használnom kell itt, hét éves, tehát őskori."

Célszerű minél korábban vállalni kisebb munkákat, mert szinte mindenhova kérnek referenciát.

Valamint készülj fel, hogy még sokkal többet kell majd tanulnod, mint amire most számítasz...

2010. szept. 11. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!