Szerintetek érdemes kőmüvesnek tanulni mennyire könnyen lehet elhelyezkedni? és kb mennyit keres 1 végzet kőmüves magyarországon?
Te most az összes aljamunkát végigkérdezgeted?
A kőműves ezelőtt 40 évvel számított szakembernek, ma már építészmérnökök vannak a többi csak tróger.
mindenki mérnöknek tanul ÉN nem fogok!!
erröl ennyit meg aki segiteni akar az irjon csak kösz
bszus ember, én segíteni akarok neked, de te befogod a füled meg a szemed!
Nincs már szükség kőművesre, mert az építőanyagok is teljesen mások!
Kompakt használatra kész építőanyagok vannak amiket csak egymásra kell rakni azt meg 2 hét alatt megtanulod bármelyik román mellett -.-
Inkább akkor ácsnak tanulj annak még talán van értelme ács-bútorasztalos.
most is ács vagyok de picit tartok a magasba:S
szoval ezért akarnék váltani
na meg is adtad a választ.
ma már senki nem akar kétkezi munkával dolgozni,ezért lehet dunátrekeszteni a sok diplomással/közgazdász,mérnök/ meg biztonságiőrrel.
ma már egy jó ács,köműves annyit keres vagy töbet mint egy diplomás.külföldröl már ne is beszéljünk.
szóval én is az épitőiparban dolgozom,ha van rendesen/és van/ munka havi 500000 tiszán megvan.
61%
És ezeket a kompakt, összerakható anyagokat szerinted ki építi össze?A mérnök? És ki fog építeni azoknak, akik téglaházat szeretnének?A mérnök?Na, úgy látszik, mégis csak szükség van a kőművesekre, akik között egyébként semmivel sincs több tróger, mint a diplomások között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!