Váltanál munkahelyet ilyen feltételekkel?
- A jelenlegihez képest 40%-kal több fizetés.
- Napi 100 km/1,5 óra autózás (oda-vissza összesen) saját autóval.
- Két műszak (6-14/14-22 heti váltásban). Tehát egyik héten 4-kor kelsz, másik héten éjjel 11-re érsz haza.
- Szezonálisan szombati munkavégzés, amiért szabadnap nem, csak plusz pénz jár.
- A vezetőségnek a telephelyen belül fedett parkoló jár, a "pórnépnek" így neked is, megállhatsz kint a kerítésen kívül a sárban. Közben az autódat tűzi a nap, veri a jég, ha épp úgy van.
Nem tudok dönteni, mert pont annyi a negatívum, mint a pozitívum.
300e helyett 420e vagy 500e helyett 700?
Nem mindegy, hogy a havi 100e benzin pénz melyikből jön le.
Hány éves vagy? Van-e hiteled illetve saját hazád?
Ha van hiteled akkor legalább rövidtávon megérné amíg azt letudod.
Ha anyagilag renden vagy akkor felejtős.
Huh, sok a kérdés, megpróbálok mindegyikre válaszolni.
Nettó 230e helyett 330e + pótlékok.
A bejárást a fizetésen felül 21 Ft/km összegben támogatják.
A mostani munkahelyem városon belül van. Akár biciklivel, busszal, gyalog is be tudok járni ha arról van szó. Dolgoztam olyan helyen, ahol teremgarázs volt ahova minden dolgozó beállhatott. De olyan helyen is dolgoztam, ahol legalább egy zárt udvar volt, ahonnan nem voltál kizárva. Pont az autómat sajnálom. Nemrég vettem meg az első olyan autómat amit újonnan és nem használta vettem. Nem szívesen amortizálnám le rövid úton. Jégeső esetén még egy ponyvát se tudok ráhúzni, mert a nyílt utcán a műszak végéig lelopják. (Tavaly nyáron felén kisebb mandarin méretű jegek estek.)
38 éves vagyok.
Hitelem nincs. Vagyis épp most örököltem egy kisebb banki adósságot, de nem nagy összeg, pár százezerről van szó.
Igen, van saját, teljesen kifizetett házam + garázs + kert.
A mostani fizetésemből nagyjából hónap végégig kijövök, de nagyobb megtakarítást ennyiből nem tudok elérni. Igaz, kimondottan nem is gyűjtök semmire.
Igen, gyárról van szó, ahol mérnökként dolgoznék. Nem, nem Budapest és nem is a nyugati határszél. Így itt sajnos csak ilyen fizetések vannak. Költözni nem szeretnék.
A szavazás úgy látom elég egyértelmű.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!