Furcsa hogy emiatt utasítottam el egy diákmunkát?
#6: Nem #4 vagyok, de muszáj volt, mert marha idegesítő, mikor valaki rosszul írja.
Kérdező: Amúgy vagy kell a meló és vállalod így, vagy ennyi.
11 remélem az lesz életed legnagyobb problémája, hogy valaki egyetlen egy szót rosszul ír le, mert az autocorrect kijavítja. 🙂
Megsúgom, nekem nem sokkal egy rokon halála után nem ez a legnagyobb bajom.
12
Az auto corrector, mint neve is jelzi: a hibát javítja. Gondolom kijavítottad a helyes írását minden alkalommal, majd beletörődött és megjegyezte ez az írásmódot.
Ettől függetlenül részvétem.
Nem furcsa, miért lenne az?
Ha meg van adva ez a három sáv munkaidőnek, akkor sejthető, hogy mindegyikből kell válallni, tehát eleve sejthető volt, hogy jelentkezned sem érdemes. De így se baj, még mielőtt elvállaltad tisztázódtak a feltételek, nem ezt a helyet keresed és kész.
Az meg, hogy nem vállalsz műszakot végképp nem furcsa. Ha megteheted, hogy válogatsz, akkor ne vállalj el olyat, amit nem szeretnél. Nekem olyan kritériumaim voltak, hogy nem dolgozom 6 után vagy hétvégén. Úgyhogy olyat kerestem. (Szakmai diákmunka, nem volt rá szükségem, hogy lazítsak a feltételeken)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!