Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Furcsa hogy emiatt utasítottam...

Furcsa hogy emiatt utasítottam el egy diákmunkát?

Figyelt kérdés
Meg volt adva 3 munkaidő, 6-14, 14-22 és 22-6, és nekem csak a 6-14 lett volna jó mert faluról jártam volna be tömegközlekedéssel. De azt mondták nem én választok hogy mikor menjek hanem ők mondják meg. Furcsa, hogy ennyi miatt nem vállaltam el?
2022. febr. 8. 10:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%

#6: Nem #4 vagyok, de muszáj volt, mert marha idegesítő, mikor valaki rosszul írja.

Kérdező: Amúgy vagy kell a meló és vállalod így, vagy ennyi.

2022. febr. 8. 11:18
 12/18 anonim ***** válasza:
30%

11 remélem az lesz életed legnagyobb problémája, hogy valaki egyetlen egy szót rosszul ír le, mert az autocorrect kijavítja. 🙂

Megsúgom, nekem nem sokkal egy rokon halála után nem ez a legnagyobb bajom.

2022. febr. 8. 11:43
 13/18 anonim ***** válasza:
31%
#1 nemtom en azt hittem a valo letben elek. nalunk aki nem tud beerni egy bizonyos idopontra annak nem adjak azt a muszakot. ennyi
2022. febr. 8. 12:06
 14/18 anonim ***** válasza:
41%

12

Az auto corrector, mint neve is jelzi: a hibát javítja. Gondolom kijavítottad a helyes írását minden alkalommal, majd beletörődött és megjegyezte ez az írásmódot.

Ettől függetlenül részvétem.

2022. febr. 8. 12:20
 15/18 anonim ***** válasza:
13: Szerintem nem mindenhol lehetséges ez. Sokaknak ez a 6-14 lenne legkényelmesebb. De igazságtalan lenne, ha valaki mindig így dolgozik, így másoknak a rosszabb műszakokban kell mindig.
2022. febr. 8. 12:31
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
#15 akkor lehetseges ha van eleg ember, es jo fej a vezetoseg. ha valaki a tomegkozlekedesre kell hogy hagyatkozzon, annak hiaba kene x orakor kezdenie/x oraig maradni, ha nincs ami behozza a munkahelyre/hazavigye. ezt a munkaltatonak is el kell fogadnia es igazodnia kell, ha tud. nalunk szerencsere tudunk igazodni
2022. febr. 8. 12:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem furcsa, miért lenne az?

Ha meg van adva ez a három sáv munkaidőnek, akkor sejthető, hogy mindegyikből kell válallni, tehát eleve sejthető volt, hogy jelentkezned sem érdemes. De így se baj, még mielőtt elvállaltad tisztázódtak a feltételek, nem ezt a helyet keresed és kész.

Az meg, hogy nem vállalsz műszakot végképp nem furcsa. Ha megteheted, hogy válogatsz, akkor ne vállalj el olyat, amit nem szeretnél. Nekem olyan kritériumaim voltak, hogy nem dolgozom 6 után vagy hétvégén. Úgyhogy olyat kerestem. (Szakmai diákmunka, nem volt rá szükségem, hogy lazítsak a feltételeken)

2022. febr. 8. 19:27
 18/18 anonim válasza:
Kerdező melyik megyeben keresel munkat?
2022. márc. 13. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!