Furcsa hogy emiatt utasítottam el egy diákmunkát?
Gondolom, 3 műszak, és váltakozó, hogy kinek mikor kell dolgozni, hogy senkinek se kelljen mindig ugyanakkor.
Ha nem tudsz a többi időpontra menni a közlekedés miatt, akkor nem furcsa. Nincs már este busz?
Ha kell a pénz, akkor szerintem is menni kell. Nem kell örökre ott maradni. Ha lehet válogatni, akkor nyilván a jobban kell választani, nem ezt.
És mi inspirálta a kérdést? Családnak nem tetszik, hogy nem dolgozol? Talán túl sokat válogatsz?
4: Nem a 3-as vagyok, de ezt most muszáj volt idetenni? Ez a legfontosabb? Nem a mondanivalója?
Menj el magyartanárnak és javítgasd a dolgozatokat.
Jól tetted, neked kell tudnod, hogy mikor tudsz bejárni.
Általában a beosztással is szoktak szemétkedni, hogy pl egy délutános után (14-22) behívnak másnap reggelre (6-14).
A munka világa így működik.
Ha olyan a munka amire tíz másik ácsingózik helyetted, hogy vállalja, és a munkáltató feltételei szerint, akkor azokkal fognak dolgozni.
Ja és a kérdésre is választ adva, nincs ezzel semmi baj. Ha az adott feltételek mellett nem tudod vállalni a munkát, miért ne utasítottad vissza.
De a munkáltatónak nem kötelessége idomulni a te egyéni szociális problémáidhoz. Ha megteszi az egy pozitív gesztus, de nem kötelessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!