Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Furcsa hogy emiatt utasítottam...

Furcsa hogy emiatt utasítottam el egy diákmunkát?

Figyelt kérdés
Meg volt adva 3 munkaidő, 6-14, 14-22 és 22-6, és nekem csak a 6-14 lett volna jó mert faluról jártam volna be tömegközlekedéssel. De azt mondták nem én választok hogy mikor menjek hanem ők mondják meg. Furcsa, hogy ennyi miatt nem vállaltam el?
2022. febr. 8. 10:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
24%
Igen. Én is így voltam vele. Tojtak rá magasról, hogy nekem nagyon korai busszal kell bemenni. Pénzt akarsz keresni? Dolgozz! Ennyit mondtak csak. Való életben se az lesz, hogy akkor mész, amikor akarsz. Nőlj fel, azt javaslom.
2022. febr. 8. 10:41
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Gondolom, 3 műszak, és váltakozó, hogy kinek mikor kell dolgozni, hogy senkinek se kelljen mindig ugyanakkor.

Ha nem tudsz a többi időpontra menni a közlekedés miatt, akkor nem furcsa. Nincs már este busz?

2022. febr. 8. 10:41
 3/18 anonim ***** válasza:
27%
Hiába pontoztok le. Attól még ez lesz az igazság. Ezt el kell fogadni. Nem akkor mész, amikor tudsz. Nekem is hajnali 5kor kellett bemenni busszal, hogy a fél nyolcas kezdésre odaérjek, mert később nincsen busz. Én se puszta jókedvből keltem fel hajnalok hajnalán, és mentem haza este 7 órai busszal, hanem muszályból.
2022. febr. 8. 10:46
 4/18 anonim ***** válasza:
71%

[link]

2022. febr. 8. 10:48
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha kell a pénz, akkor szerintem is menni kell. Nem kell örökre ott maradni. Ha lehet válogatni, akkor nyilván a jobban kell választani, nem ezt.

És mi inspirálta a kérdést? Családnak nem tetszik, hogy nem dolgozol? Talán túl sokat válogatsz?

2022. febr. 8. 10:49
 6/18 anonim ***** válasza:
32%

4: Nem a 3-as vagyok, de ezt most muszáj volt idetenni? Ez a legfontosabb? Nem a mondanivalója?

Menj el magyartanárnak és javítgasd a dolgozatokat.

2022. febr. 8. 10:50
 7/18 A kérdező kommentje:
Nemrég kezdtem el keresni diákmunkákat, ez volt az első ami megtetszett de emiatt amit írtam elutasítottam, és keresek tovább inkább
2022. febr. 8. 10:51
 8/18 anonim ***** válasza:
62%

Jól tetted, neked kell tudnod, hogy mikor tudsz bejárni.

Általában a beosztással is szoktak szemétkedni, hogy pl egy délutános után (14-22) behívnak másnap reggelre (6-14).

2022. febr. 8. 10:53
 9/18 anonim ***** válasza:
51%

A munka világa így működik.

Ha olyan a munka amire tíz másik ácsingózik helyetted, hogy vállalja, és a munkáltató feltételei szerint, akkor azokkal fognak dolgozni.

2022. febr. 8. 11:09
 10/18 anonim ***** válasza:
56%

Ja és a kérdésre is választ adva, nincs ezzel semmi baj. Ha az adott feltételek mellett nem tudod vállalni a munkát, miért ne utasítottad vissza.

De a munkáltatónak nem kötelessége idomulni a te egyéni szociális problémáidhoz. Ha megteszi az egy pozitív gesztus, de nem kötelessége.

2022. febr. 8. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!