Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Azok a szakok piacképesek,...

Azok a szakok piacképesek, illetve azokkal lehet jól keresni, ahol kemény a matematika?

Figyelt kérdés

2022. febr. 7. 02:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahol matek kell ès versenyképes az iparág is. Egy epìtő ès villamosmérmök fizetèse között elég sok különbség van például az utóbbi javára.
2022. febr. 7. 05:52
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem feltetlenul, sok olyan szak is van ahol nem kell, pld management. De teny hogy ahol kell a matek ott valoszinuleg nem ehbert kapsz majd
2022. febr. 7. 06:12
 3/13 anonim ***** válasza:
25%

Logisztika is elég piacképes, ott annyira nincs matek.

IT-t nem tudom, ott mennyire kellhet erős matek.

Mondjuk majdnem bármilyen szakra mész, 1-2 alap matekod van, ahol legalább integrálás/deriválás van.

2022. febr. 7. 06:50
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

#2 menedzsmenthez pont, hogy kell(ene) a kemény matek

az, hogy Magyarországon az urambátyám rendszerben a "menedzserek" többsége s*gghülye, az más kérdés

2022. febr. 7. 07:10
 5/13 anonim ***** válasza:
14%
nem feltétlenül
2022. febr. 7. 08:38
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

Ha veszed egy kezdő / pár év tapasztalattal rendelkező villamosmérnök fizetését szerintem lényeges különbség nincs az építészmérnökökhöz képest. Mindenki kezdőként a minimálisnak mondható 450-500 bruttót kap, utána meg pár éven belül felkúszik 600-650-re és állva tapsol mindenki, milyen jól keresnek a mérnökök. (HR, pénzügy, SSC mindenki ennyit ad Pesten)

2022. febr. 7. 11:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

6: Èpìtész vagyok ès sajnos van

.

2022. febr. 7. 16:03
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

#6: Nem tudom, te milyen körökben mozogsz. Tavaly nyáron végeztem a BME-n villany BSc-t, azonnal felvettek a kiszemelt multihoz. Már most nettó 450-et keresek mindennel együtt (bónusz és cafeteria). Amikor letelik az egy év (tehát pár hónap múlva), lesz bértárgyalás, valószínűleg már bőven nettó 500 felett lesz.

Igaz, az sem mindegy, hogy melyik szakirányhoz értesz.

2022. febr. 7. 16:54
 9/13 anonim válasza:
Nem biztos hogy így van
2022. febr. 7. 23:18
 10/13 anonim válasza:

Milyen specen végeztél, ha nem túl tolakodó?

(Remélem HIT :D)

2022. febr. 8. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!