Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mérnök MSc-vel pályakezdőként...

Mérnök MSc-vel pályakezdőként Budapesten reális nettó 300ezer (bruttó 450ezer) Ft fizetés?

Figyelt kérdés

Nem IT, nem tipikus gépészmérnök munkakör, tehát nem a tipikusan nagyon jól fizető szektor.

Mesterképzés után 0,5-1 év szakmai tapasztalattal.

2022. febr. 5. 07:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%

Mért nem írod le a konkrét szakot? ... mert nincs olyan végzettsége, hogy "mérnök" és senki sem fizet csak azért, mert "mérnök" vagy.

Nyugi, ennyi nem tesz beazonosíthatóvá.

2022. febr. 5. 19:39
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem szeretném megadni ezt az adatot.

Egyébként de, a munkaköröm pont "Egyéb, máshová nem sorolható mérnök".

A vállalkozás méretét azért nem adtam meg, mert általánosságban érdekelt, hogy mennyit kereshetnék, beleértve, hogy más helyen is dolgozhatnék. Ha valaki más választ írna multira vagy kisvállalkozásra, megköszönöm, ha leírja mindkettőt.

2022. febr. 6. 07:41
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
Van egy olyan honlap hogy diplomás pályakövetés. Ott végzettség és évek alapján meg tudod nézni az átlagfizetéseket.
2022. febr. 6. 22:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Konkrétan milyen végzettség elvárás a pozícióra?
2022. febr. 6. 22:53
 15/16 anonim ***** válasza:
30%

"Egyébként de, a munkaköröm pont "Egyéb, máshová nem sorolható mérnök"."

Ilyen nincs. Nincsen általános mérnöki végzettség. A BMEre Q épületbe jártam informatikusok közé. "Mérnök" vagyok, de ha beraknak az építészek közé olyan, mintha kínába egy rizsföldre raktak volna. Semmit sem értenék.

Vagyis látszatra pár dolgot igen, de köze nincs annak amit tanultam hozzájuk.

"Nem szeretném megadni ezt az adatot."

Meg van minden jogod. Inkább az zavar, hogy értelmetlen ezt titkolni, mert abszolút lehetetlen beazonosítani csupán az alapján, hogy 1 adott szakra jártál még akkor is ha csak 30-an végeztétek el az egész országban.

Szóval ezt nem nagyon tudom hova tenni, főleg hogy kulcsfontosságú a kérdés szempontjából, mert ahogy te is fentebb írtam kb minden mérnök máshogy keres.

2022. febr. 6. 22:58
 16/16 anonim ***** válasza:
19%
Választott szak nélkül ès az iparág nélkül nem lehet erre választ adni. A végén kiderül, hogy, valami környezet mérnök vagy aki 200 ezernek is örülhet ha egyáltalán lesz szakmai melója.
2022. febr. 7. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!