Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Alapszakra vagy mesterszakra...

Alapszakra vagy mesterszakra érdemesebb jelentkeznem, ha szeretnék egy közgazdász diplomát?

Figyelt kérdés

Végzős vagyok az NKE-n, közigazgatás-szervező szakon. De kiábrándultam már ebből, rájöttem, hogy semmihez sem értek és inkább versenyszférába mennék.

Viszonylag sok közgáz tárgyunk volt, amiket szerettem és a szakdolgozatomat is gazdasági témából írom. Szóval ilyen irányba mennék el inkább.

Az egyik lehetőség ami felmerült, hogy a Corvinusra mennék el közgazdálkodás és közpolitika Msc-re, mert ott be tudják számítani a köziges meg államtudományi alapszakokat. A másik lehetőség, hogy elvégeznék egy másik alapszakot, mondjuk egy pénzügy-számvitelt. De mindkét esetben levelezőre mennék.

2022. febr. 4. 17:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A Corvinusnak is csak a neve nagy, de egyáltalán nem olyan nagy durranás. Érdemes a tanterveket összehasonlítani, egy kevésbé neves vidéki egyetemen 2x annyi matek van, mint a Corvinuson
2022. márc. 17. 01:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!