Miért terjesztik ezen az oldalon trollok hogy már a gyári melósok is nettó 400-500 ezret keresnek itthon?
Utolsó munkahelyem gyár volt, 3 műszak, 170 nettót kaptam.
mocskos trollok...
Ennél többet is adnak a gyárban.
A mérnököknek.
Max akkor ha a melósok kategória alatt beleértünk műszakvezetőket,beállítókat,karbantartókat stb
De ez megtévesztő,szerintem a gyári melós címszó alatt a betanított munkást,operátort érti a legtöbb ember,azok meg biztos nem keresnek 4-500-at nettóban heti 40 órában.Orrba-szájba hétvégén túlórával nem kizárt de azt ne számoljuk már bele
Mint jelenlegi "gyári" melós egy jobbnak mondható nyugati vállalatnál, de Budapesten a következő bérek vannak:
Operátorok br. 280-360 ezret keresnek (két fajta operátor van, értelmesebb/életrevalóbb a magasabb, a tipikus droid/együgyű alkat a kisebbet keresi), 3 műszak, délután +20%, este +40% műszakpótlék, szombatonként +100%, vagyis 2x pénz.
Technikusok br. 435-450 ezret keresnek, szintén 3 műszak és a pótlékok ugyanazok.
Egy operátor a pótlékok után ilyen 310-320, egy technikus olyan 380-400 nettót visz haza.
Ezt úgy, hogy hétfőtől-péntekig, heti 5 nap, 8 óra, 3 műszakban/heti váltásban.
Pl. Én most bőven beleesek az SZJA mentességbe, a magasabb operátori pozícióban (jelenleg br. 344.000 a fizum, áprilisban tolják fel br. 358.000-re) úgy, hogy voltam 1 szombatot túlórázni fogok kapni olyan 360-380 nettót.
A teljesség jegyében ezek mellé fixen ad még a cég +15 ezer nettó cafeteriát szép kártyára.
400 ezret amúgy így 3 műszakkal egy technikus simán hazavisz, ha meghajtja magát és szombatozik/túlórázik még az 500 se lehetetlen.
Szóval persze, meg lehet keresni, de, mint felvázoltam ezt löcsipöcsizéssel nem lehet elérni, keményen meg is kell dolgozni érte.
Amúgy meg tök jó, mert itt a sok ember miatt a kantinban van menza, ami finom, laktató és szinte ingyen van, tehát kaján sokat tudsz spórolni, nem kell 2-3-4 ezreket ebédre költened, valamint rengeteg kaja -és italautomata is van.
"Utolsó munkahelyem gyár volt, 3 műszak, 170 nettót kaptam."
És mikor volt ez Bazsi? Mikor dolgoztál te legutóbb? 5 éve?
Sok lepontozónak ugyan mi nem tetszik?
Nem tartott senki se pisztolyt a fejetekhez, hogy 200-as alamizsnáért dolgozzatok, ha savanyú a szőlő dobbantsatok és ne a sárga irégység egyen meg titeket a dislike megnyomásakor.
Igen is vannak normális, nyugatias szintű gyárak csak tudni kell munkahelyet választani.
#14 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!