Ha mindennap dolgozom túlórázom akkor elfogadható, hogy néha elmegyek egy kis kamu betegállományba?
Nem elfogadható.
Ha semmi bajod, akkor ne kamuzz. Viszont ha nem érzed jól magad, akkor ne menj be emberek közé, főleg ne kovidéria alatt.
A munkaügyi troll legendája mellet èppen most lehetünk tanúi a "jogtalan-betegszabadságot-racionalizálgató
troll- születèsènek :D
Már minimum a 3-4 ilyen jellegű kèrdès a napokban:D
A lelki egészség is nagyon fontos. Ha azt mondod a háziorvosodnak, hogy kimerültél, rosszul alszol, gyenge vagy, akkor szerintem kiír 2-3 napra szívesen. És mév hazudnod sem kellett. Szerintem ez évi 2x, nagyon max. 3x belefér.
Én megértem, hogy kevésled a szabidat, nyáron 2 hét, kivetetik a karácsonyi szünetet is, és marad 9 hónapra még 5 nap szabi, úgy hogy van 2-3 ledolgozós szombat is.
Minden nap túlórázni?Ezt nem tűrném sokáig,nem muszály elvállalni.Persze ha betanított Sanyi vagy mucsaröcsögén akkor ez van de nem kell mindent eltűrni ám.
Ha nem buksz le elmegy de nem tisztességes alapvetően a táppénzcsalás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!