Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi ideig kerestél munkát,...

Mennyi ideig kerestél munkát, mielőtt oda, ahol most dolgozol? És hány interjún voltál?

Figyelt kérdés

Vagy ha most nem dolgozol:

Mennyi ideje keresel munkát?

És eddig hány interjún voltál eddig?

2022. febr. 2. 19:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2 hónapig, három cégnél intejúztam
2022. febr. 2. 21:18
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

Legutóbb nem én kerestem állást hanem linkedinen megtaláltak.

Igazából interjúznom sem kellett mert referencia munkák alapján felvettek.

2022. febr. 2. 21:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem kerestem munkát. Felmondtam az előző helyemen mert elegem lett, otthon akartam maradtni pár hetet mielőtt keresni kezdek. Ennél a cégnél volt ismerős, mondta hogy pont keresnek és aránylag jó hely. Ezen az egy interjún voltam.

De amúgy nem aggódtam, hiányszakma, pláne nyelvtudással, könnyen el tudnék bármikor helyezkedni.

2022. febr. 3. 00:08
 14/18 anonim válasza:
1 hèt
2022. febr. 3. 00:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Próbaidő végénél elengedtek,kb 1-1,5 hónapig kerestem munkát.Nem jelentkeztem sok helyre,ha jól emlékszem ezen kívül csak 1 helyen voltam interjún.
2022. febr. 3. 00:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Igazából csak első munkahelyem tartott sokáig.

3 hónap alatt találtam és több tucat interjúra elmentem.

Azóta pár hét alatt tudok váltani és 3-4 interjúra megyek megnézni melyik a szimpatikusabb.

2022. febr. 3. 00:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Kb.10honapig-1evig.

Kelet Magyarország.

Most pedig én keresek munkást.

2022. febr. 3. 00:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Kb 2 hét volt a teljes procedúra. Először szortíroztam az ajánlatokat, a nettó 600 ezer alattiak azonnal a kukában landoltak. Utána interjúra hívtam a versenyben maradt vállalkozó parazitákat, a legjobb ajánlatot elfogadtam. 41F burkoló.
2022. febr. 3. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!