Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi ideig kerestél munkát,...

Mennyi ideig kerestél munkát, mielőtt oda, ahol most dolgozol? És hány interjún voltál?

Figyelt kérdés

Vagy ha most nem dolgozol:

Mennyi ideje keresel munkát?

És eddig hány interjún voltál eddig?

2022. febr. 2. 19:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Kb 10 interjún voltam, 4 hónapig kerestem munkát és egy helyre vettek fel.
2022. febr. 2. 19:29
 2/18 anonim ***** válasza:
62%

hát jó sokáig, de mondjuk nem is siettem vele, elvoltam a korábbi melóban, csak már untam

a nehezítő tényező az volt, hogy sok pénzt kértem, kevés munkával, rugalmas beosztással, sok HO-val, rengeteg időbe telt, mire ilyet találtam, de megérte

2022. febr. 2. 19:37
 3/18 anonim ***** válasza:
66%
Kb fél éve keresek másik melót, mert váltani akarok. Eddig kemény 2 interjún voltam, pedig olyan 50 helyre beadtam az önéletrajzomat. Azt hozzáteszem, hogy igényes önéletrajzom van és mindenhova külön írok motivációs levelet, sőt van ajánlólevelem is. A HR-es emberekkel nem nagyon vagyok kibékülve, nagyon kevés a korrekt, őszinte ember közöttük.
2022. febr. 2. 19:42
 4/18 anonim ***** válasza:

2-3 hónap volt az üresjárat. 4-5 interjú volt, meg 2db melóhely, amit pár nap után otthagytam.

Most is keresgélek, és jelentkezem, de nem erőltetem meg magam. Van helyem, de váltanék ha találnék valami érdekeset.

2022. febr. 2. 19:45
 5/18 anonim ***** válasza:
49%
Keres a franc melót, megtalál az magától is 🙃
2022. febr. 2. 19:50
 6/18 anonim ***** válasza:
4-5hónapig keresgéltem, mire találtam olyat, ami tökéletesen megfelelt. 2eshez hasonló magas elvárásaim voltak, csak én dolgozni is szeretek. 4 interjún voltam, mindenhová felvettek volna, az első hármat elutasítottam, vagy a fizu vagy egyéb okok miatt. (IT)
2022. febr. 2. 19:52
 7/18 anonim ***** válasza:
Kb. 1 hónapig kerestem, 4 interjún voltam.
2022. febr. 2. 19:56
 8/18 anonim ***** válasza:
59%

#6 "csak én dolgozni is szeretek"

erről nagyon gyorsan szokjál le

2022. febr. 2. 20:08
 9/18 anonim ***** válasza:

3 hétig.

Ezalatt volt 5 interjú és a próbaidő alatt is volt még kettő második körös. Végül nem ezeket választottam.

Most minden funny :-)

2022. febr. 2. 20:11
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem kerestem, mert gólya voltam és a szüleim eltartottak, hogy koncentráljak a tanulásra. Alkalmi korrepetálásokat szakmai rendezvényeken alkalmi munkákat vállaltam csak addig. Aztán jött egy lehetőség, ami tetszett így elvállaltam. Nem azonnal kezdtem, csak pár hónappal később. De -4 hónapot kerestem (kb úgy terveztem, hogy ennyi idő után kezdek keresni valamit) és csak azon az egy interjún voltam.
2022. febr. 2. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!