Mennyi ideig kerestél munkát, mielőtt oda, ahol most dolgozol? És hány interjún voltál?
Figyelt kérdés
Vagy ha most nem dolgozol:
Mennyi ideje keresel munkát?
És eddig hány interjún voltál eddig?
2022. febr. 2. 19:21
1/18 anonim válasza:
Kb 10 interjún voltam, 4 hónapig kerestem munkát és egy helyre vettek fel.
2/18 anonim válasza:
hát jó sokáig, de mondjuk nem is siettem vele, elvoltam a korábbi melóban, csak már untam
a nehezítő tényező az volt, hogy sok pénzt kértem, kevés munkával, rugalmas beosztással, sok HO-val, rengeteg időbe telt, mire ilyet találtam, de megérte
3/18 anonim válasza:
Kb fél éve keresek másik melót, mert váltani akarok. Eddig kemény 2 interjún voltam, pedig olyan 50 helyre beadtam az önéletrajzomat. Azt hozzáteszem, hogy igényes önéletrajzom van és mindenhova külön írok motivációs levelet, sőt van ajánlólevelem is. A HR-es emberekkel nem nagyon vagyok kibékülve, nagyon kevés a korrekt, őszinte ember közöttük.
4/18 anonim válasza:
2-3 hónap volt az üresjárat. 4-5 interjú volt, meg 2db melóhely, amit pár nap után otthagytam.
Most is keresgélek, és jelentkezem, de nem erőltetem meg magam. Van helyem, de váltanék ha találnék valami érdekeset.
5/18 anonim válasza:
Keres a franc melót, megtalál az magától is 🙃
6/18 anonim válasza:
4-5hónapig keresgéltem, mire találtam olyat, ami tökéletesen megfelelt. 2eshez hasonló magas elvárásaim voltak, csak én dolgozni is szeretek. 4 interjún voltam, mindenhová felvettek volna, az első hármat elutasítottam, vagy a fizu vagy egyéb okok miatt. (IT)
7/18 anonim válasza:
Kb. 1 hónapig kerestem, 4 interjún voltam.
8/18 anonim válasza:
#6 "csak én dolgozni is szeretek"
erről nagyon gyorsan szokjál le
9/18 anonim válasza:
3 hétig.
Ezalatt volt 5 interjú és a próbaidő alatt is volt még kettő második körös. Végül nem ezeket választottam.
Most minden funny :-)
10/18 anonim válasza:
Nem kerestem, mert gólya voltam és a szüleim eltartottak, hogy koncentráljak a tanulásra. Alkalmi korrepetálásokat szakmai rendezvényeken alkalmi munkákat vállaltam csak addig. Aztán jött egy lehetőség, ami tetszett így elvállaltam. Nem azonnal kezdtem, csak pár hónappal később. De -4 hónapot kerestem (kb úgy terveztem, hogy ennyi idő után kezdek keresni valamit) és csak azon az egy interjún voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!