Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Passzív jövedelemkeresésben...

Passzív jövedelemkeresésben tudnátok segíteni, kérlek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyetemistaként szeretnék belekezdeni egy passzív/félpasszív jövedelemkeresésbe, mivel aktív munkákra sajnos nincs időm. Kérdőívezésre és dropshippingre gondoltam elsősorban, de bármit meghallgatok.

Ha valakinek vannak ilyenben tapasztalatai, megosztaná velem? Akár pozitív, akár negatív tapasztalatot, illetve tanácsokat, tippeket is szívesen fogadok.

Ti mennyi időbefektetéssel mennyit tudtatok keresni ilyen módszerekkel?

Előre is köszönök szépen minden választ.

2022. febr. 2. 17:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%

Aki azt állítja hogy passzív jövedelem eléréséhez tud téged segíteni, arról garantálom hogy át akar verni, rajtad gazdagodni.

Ennyit tudok hozzátenni a témához.

2022. febr. 2. 17:33
 2/24 anonim ***** válasza:
96%

Én 4-6éve sokáig próbáltam netről passzív jövedelmet generálni, de csak nagyon apró morzsákat kaptam.

Elkezdtem youtubozni, ott 1-2fizu után hozták be hogy kevés megtekintéssel megszüntetik a reklámbevételt, és sokat kellett volna még nőni, hogy újra kapjak fizut.

Volt egy fórum is, ahol kommentelésért fizettek, de aztán nagy igény miatt azt is leállították.

Részt vettem nyereményjátékokon, de kb 500-ből nyertem 2-szer, abból összesen tudtam csak 5000ft-ot csinálni.

Meg volt még pár dolog, reklámnézős oldalt is kipróbáltam stb.

Talán összesen kerestem 30ezret, nem tudom pontosan, de több mint 100óra munkával, az tuti.

2022. febr. 2. 17:37
 3/24 anonim ***** válasza:
80%

Nem létezik olyan, hogy passzív jövedelem. Passzív = nem kell minimális aktív munkát se beletenned évente.

Befektetés se az, mert foglalkoznod kell vele, hogy mit vegyél, mikor vegyél, mit érdemes venni, lakás kiadás sem az.. mert, ha nincs bérlőd (akkor nincs bevétel) ill neked kell azt keresni, ha elromlik valami.. neked kell kicseréltetni.

"Kérdőívezésre és dropshippingre" ez egy vicc, nem passzív jövedelem.

aktív jövedelmes keress, ami nem egyenlő a 8-17 ig robottal és a havi fix fizetéssel.

2022. febr. 2. 17:49
 4/24 anonim ***** válasza:
71%
Nem létezik ilyen. Keress becsületes munkát, henyélésből nem lehet megélni.
2022. febr. 2. 18:02
 5/24 anonim ***** válasza:
96%
Egyik legjobb passzív jövedelem az ingatlan (szerintem), de ehhez nagy tőke kell főleg most és ott is benne van a pakliba, hogy az albérlő nem fizet.
2022. febr. 2. 21:15
 6/24 anonim ***** válasza:
79%
#3 aki leszavazott, az ki is fejthetné az álláspontját... bár gondolom, fogalma sincs az egészről.
2022. febr. 2. 21:15
 7/24 anonim ***** válasza:
95%
A passzív jövedelem úgy kezdődik, hogy pár évig nagyon is aktívan dolgozol...
2022. febr. 2. 21:29
 8/24 anonim válasza:
0%

Tudok ilyen lehetőséget,viccen kívül.Ha érdekel,írj😊 nincs veszítenivalód!

Aki meg azt írta,hogy nincs ilyen,hát tévedett. De,van. Maximum ő még nem talált ilyet😊

2022. jún. 17. 22:17
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

#8: 100% hogy nincs ilyen. Vagy energiát vagy pénzt fektetsz be ami később termeli a pénzt. Olyan nincs hogy egyiket sem és jön a pénz.

Akkor kb annyi lenne hogy megadod a számlaszámod, nulla munka és pénzbefektetés és fizetnek a semmire.

Nekem is van "passzív" bevételi forrásom, de az sok munka volt mire elkezdett termelni úgy hogy most jeti 1-2 alkalommal ránézek, hogy minden jól megy-e.

2022. jún. 18. 01:17
 10/24 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy kíváncsi voltam mivel házal a #8-as.

Egyből jött a tipikus behúzó duma, nem itt akarja részletezni, vegyem fel messengerre, vagy telefonon felhív, küld videókat, szóval tényleg az ilyen legtipikusabb mlm/piramisjáték/lehúzós, átverős palimadárvadász vibe.

2022. jún. 18. 19:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!