Mennyivel nőtt idén a fizetésed?
Figyelt kérdés
Annyira drágult minden az üzletekben, hogy én keveslem a +60 ezret.
Ti hogy gondoljátok? Mennyi emelés a reális ilyen árak mellett?
2022. febr. 1. 09:46
11/18 anonim válasza:
msot márciustól nőtt volna 50 % al de femondtam mert nem vagyok hajlandó oltani magamat, inkább leszek munkanlküli de oltatlan.
12/18 anonim válasza:
Arányaiban van értelme ezt nézni, mert önmagában az emelés nem számít szerintem. Szóval ahogy fentebb is lett írva, ha valakinek 60 ezret emelnek, akkor lehet másfélszerese lesz a fizuja a korábbinak, másnak meg a 60 ezer annyit jelent, hogy legalább egy éttermezésre megvan a pénz.
15/18 anonim válasza:
Semennyivel. Miért emelt volna a cégem? Hülye lenne több pénzt adni, amíg nem sírok, és elvégzem a munkát. Siralmas de ez van...
16/18 anonim válasza:
#15: És? Miért nem sírsz?
Én kaptam nettó 22 ezer emelést. Nem valami sok, de legalább valami.
17/18 anonim válasza:
Bruttó 2400 Ft tal.Gyárban dolgozom 6 órában. A 8 órások bruttó 20 ezer emelést kaptak.
18/18 anonim válasza:
Összességében nettó 90.000-el, de abból 50.000 a 25 év alatti szja mentesség, ami nem tart túl sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!