Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha a tanárunk folyamatosan...

Ha a tanárunk folyamatosan azzal cseszeget minket, hogy tanuljunk, hogy vigyük valamire, akkor ő mire vitte a diplomájával, hogy most sztrájkolnak mert egy mekis diákmunkás jobban keres náluk? 17/F

Figyelt kérdés

2022. jan. 31. 19:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor 120 pont volt a maximum!! Ne feletsd el. 83%-os eredmény volt a minimum bejutási határ
2022. jan. 31. 20:39
 12/22 anonim ***** válasza:
bizony, volt olyan egyetem, ahová még 120 ponttal se biztos, hogy bekerültél...
2022. jan. 31. 20:44
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
akkor ne tanulj.. vár a 3 műszakos biorobot lét, amiből csak aludni jársz haza.
2022. jan. 31. 20:51
 14/22 anonim ***** válasza:
40%
Aki ért hozzá, csinálja. Aki nem ért hozzá, tanítja. Aki tanítani se tudja az igazgatja.
2022. jan. 31. 21:12
 15/22 anonim ***** válasza:
86%
amúgy tipikus ostoba semmirekellők sztenderd kérdése, nem hazudtoltad meg magad
2022. jan. 31. 21:23
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért beszélsz úgy mintha azt mondta volna hogy kifejezetten tanárnak tanulj?Tudod ha figyeltél volna arra a tanárra szövegértelmezésnél akkor nem mondanál ilyen hülyeségeket.

A tanulás nem azt jelenti hogy tanárnak kell menned

2022. jan. 31. 23:12
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy alul van fizetve nem azt jelenti, hogy a tanáros nem okos, nem értékes elber, aki nem vitte semmire. Ez egy elég összetett dolog amúgy, egyszerre több réteg hibája, amiért így van. Egy rendőr vagy tűzoltó sem keres többet, szerinted ők értéktelen emberek, akik nem vitték sokra? Illetve elárulom, hogy az orvosok sem éppen agyonfizetettek, pedig az az ember igencsak vitte valamire, aki orvos lett.
2022. jan. 31. 23:17
 18/22 anonim ***** válasza:
35%
Ez van, amikor az ember nem kiemelkedően tehetséges semmiben, de mégis erőlteti azt a diplomát. Velem a szüleim csinálták ezt, de hiába ültem a sok különmatekon, meg biológián, évekig nehézséget okozott egy csekk feladása (inkább tanítanák ezt a sok hittanos - "ha megütnek, tarts a másik orcádat is" maszlag, a történelem letűnt királyai és a "mit gondolt a költő" - helyett). Például ott az irodalom, van egy rakás vers, aminek se füle, se farka és mindig ötöst kaptam, mikor kamuztam valami elképesztő baromságot verselemzésnél. Az életben ez nekem sehol nem kell. Kimentem külföldre pár éve alap társalgási szintű nyelvtudással, most targoncázok, raktáros vagyok, és röhögök a töritanáromon. Utált, mint a sz@r,mert egyszer meglógtam a Szent témazárójáról, mindenféle sunyinak elmondott, hogy úgysem viszem semmire. Lehet, de senkiként szerint jobb nekem a havi nettó 2000 eurómmal.
2022. jan. 31. 23:29
 19/22 anonim ***** válasza:
61%
A tanárok bolondok, ez tény. A saját szakterületükhöz biztosan értenek valamennyire, de az érdekérvényesítési képességük egy nagy nulla. Azt gondolják, hogy a sírás-rívástól, meg a néhány órás sztrájkoktól változik majd a helyzetük. Érdemben biztosan nem, esetleg egy kis alamizsnát kapnak majd. Miért fizet többet a meki vagy bármelyik vállalat a betanított munkásoknak? Azért, hogy legyen aki elvállalja a munkát. Miért nem fizet többet az állam a tanároknak? Azért mert van aki ennyiért is vállalja. Amíg ennyi pénzért is bemennek dolgozni, nem is fognak lényegesen többet kapni.
2022. febr. 1. 05:46
 20/22 anonim ***** válasza:
71%

" 2000 eurómmal"

azert el ne ájuljunk ettől a nagy összegtől, ez meg Németországban is csak egy sima bér, majdnem ennyit kapok, mint mezei postás :D

2022. febr. 1. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!