Szakember órabér?

Figyelt kérdés
Egy szakembernek aki 10-12eves gyakorlattal rendelkezik fizikai munka, "gepbeállitas" termelési területen (nem érdekes hogy szakmunkás, vagy technikus végzettség) 3500-4000ft bruttó órabér reális? Nyilván 3 műszakos folyamatos munkarendben. Teljesen bejelentve, plusz éves 280.000ft cafeteria?
2022. jan. 30. 13:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen 430netto de abban nincs a műszak pótlék, a hetvegi pótlék és a mozgober.
2022. jan. 30. 16:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Èpìtőmèrnökkènt mondom, hogy egy jó szakember sztem minden második epìtőipari mérnökkolégánàl többet keres. Ha nem még durvább az arány. Ha feltesznek egy mèrnök állás hirdetést azt egy hónapon belül betöltik. Próbálj ugyanìgy nem pàlyakezdő szakembert találni. Vannak olyan hirdetèsek amik egy éve aktívak ès nincs jelentkező. Erre csak arra akartam utalni, hogy nem kell csodálkozni a szakmunka árán. Kereslet ès kínálat ugye. Ès a szakember utánpotlasi számok továbbra is egyre rosszabbak. Szóval sztem 5 èv múlva még drasztikusabb lehet a helyzet. Nekem van èpitőmèrnök kollégám aki most falat és burkol, egy másik akivel találkoztam meg nyílaszarót épít be. Kb dupla annyit keresnek mint mérnökként. És sztem egy jó hegesztőt, lakatos vagy egyéb más gepipari szakit is kB azonnal felvesznek soron kívül bármilyen melóra, mérnökökből meg lehet vàlogatni.
2022. jan. 30. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!