Hogyan bírják ki azok az elárusítok akik egésznap akasszávan ülnek pl a Tesco,Lidl…ilyen üzletekben?
Figyelt kérdés
2022. jan. 29. 20:27
11/15 anonim válasza:
A Lidl-sök és Aldisok nettó 300 körül keresnek inkább. Olyan helyeken is vidéken, ahol a legtöbben összeteszik a két kezüket nettó 200-ért is. Szóval azért ezzel a tudattal ki lehet bírni a dolgot, hogy viszonylag jól keresel és ahhoz képest tényleg nem egy gyári munka, vagy bánya.
12/15 anonim válasza:
akkor meg mit nyafogsz?
én 1000ft kifizetetlen túlóráért szétvertem a főnököm képét.
nem az 1000ft ért, hanem a tiszteletlenségért, hogy azt hitte engem megkárosíthat 1000ft al.
ne nézz túl sok sorozatot meg amerikai filmet, mert azt hiszed máshol vagy.
ez itt magyarország.
csak és kizárólag az erőszakból, a konkrét fizikai fájdalom okozással tudod szembesíteni a munkáltatókat, hogy nem minden magyar ember csöves csicska.
13/15 anonim válasza:
# LOL. Túl sokat ment a Harcosok klubja vagy mi törhetett el benned ennyire, hogy megvertél valakit ezer forintért? 3 ezerért már a nyakát is kitörnéd? Vagy ez mind csak a fejedben játszódott le?
14/15 anonim válasza:
12 sok sikert hozzá. Én maradtam annál az opciónál, hogy felmondtam. :)
15/15 anonim válasza:
Nézd Kérdező!
Semmivel sem másabb, mint gyárban a szalag mellett állni, vagy ülni 8-10-12 órában. Ott akkor mehetsz pisilni, ha "fújnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!