Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Valami könyű szerkezetes...

Valami könyű szerkezetes elárusító bódé ötletek?

Figyelt kérdés

A helyi "piacon" szeretnék "nyitni" egy kis üzletet. Csak magamnak kell neki "bódét" építeni. Mivel semmi olyan értéket nem árulnék ezért arra gondoltam, hogy csinálok valami léc vázat és arra valami erős de olcsó anyagot húzok. Csak nem tudom, hogy mit kéne. Eddig ara gondoltam, hogy pvc-t. Attól nem félek, hogy feltörik mivel felvan kamerázva az egész piac és 0-24-ben örzik. Csak díszhalakat fogok árulni meg ilyesmiket. Ezért nem kell semmi extra.

Esetleg valakinek ötlet?

Összesen csupán 4m2 lesz, tehát nem túl nagy.

Esetleg mennyiből lehetne kihozni ezt?

2018. aug. 21. 22:09
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg az jutott még eszembe, hogy palából valahogy megcsinálom és az még tartósabb is. Csak nem tudom hogyan kéne.
2018. aug. 21. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Fából a legegyszerűbb.
2018. aug. 22. 08:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Nézegess a használt oldalakon, nagyon olcsón vannak bontott, vagy bontandó faházak, mert azért egy boltnak nem mindegy a külseje.

Azért arra felhívnám a figyelmed, hogy minden ilyen építményben nyáron +50, télen -10 fok van, tehát halak tartására hűtés/fűtés nélkül nem alkalmas.

2018. aug. 22. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!